ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Mäkiaho Kuopioon, Malinen Joensuuhun

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Jokipojissa alkukauden hyökännyt Mika Mäkiaho palaa KalPaan paikkaamaan joukkueen miehistövajetta. Toiseen suuntaan liikahtaa nuori hyökkääjä Jarkko Malinen. Molemmat pelaavat uusissa joukkueissaan näillä näkymin joulutaukoon saakka.

Kovana rymistelijänä ja taistelijana tunnettu Mäkiaho pelaa ensimmäistä kauttaan vakituisesti miesten sarjoissa. Syksyn mittaan Jokipojissa pelaamissaan 19 ottelussa 21-vuotias nuorukainen on kerännyt tehopisteet 4+2=6. Suurimmalta osin pelipaikka on ollut kolmos-nelosketjuissa vailla suurta erikoistilannevastuuta.

20-vuotias Malinen puolestaan on jäänyt KalPan liigajoukkueessa vähälle peliajalle ja nuorukainen hakeekin nyt vastuuta Mestiksestä.

- Tämä pelaajavaihto on osa Jokipoikien ja KalPan välistä yhteistyötä. Jokipojat pystyy tarjoamaan Jarkolle peliaikaa kovassa kiekkosarjassa ja Mika Mäkiaho saa samalla vauhtia omalle kehittymiselleen Kalpan liigajoukkueessa, taustoittaa Jokipoikien päävalmentaja Jarno Pikkarainen.

Jokipoikien mukaan Mäkiaholla on koko kaudesta sopimus nimenomaan joensuulaisjoukkueen kanssa, mutta KalPa pitää kotisivuillaan nuorukaista sopimuspelaajanaan.

Kuten Jatkoaika jo maanantaina uutisoi, myös Teemu Virtala palaa Mestiksestä kuopiolaisten avuksi. Virtala on pelannut suurimman osan syksystä Hokissa ja kasannut tehopisteet 6+10=16.

» Lähetä palautetta toimitukselle