Mäkiaho ja Levokari ensi kaudella IFK:n miehiä

LIIGA / Uutinen
IFK:n ensi kauden joukkueen rakentaminen on jo käynnissä. Kovaotteinen laituri Toni Mäkiaho on tehnyt seuran kanssa jatkosopimuksen. Ässistä kesken kauden Jokereihin siirtynyt Pauli Levokari jatkaa muuttomatkaansa ja siirtyy IFK:n riveihin ensi kaudeksi.

Mäkiahon sopimuksen kesto ei ole vielä tiedossa. Oletettavasti Mäkiaho joutui pudottamaan palkkapyyntöään aikaisemmista kausista pystyäkseen jatkamaan joukkueessa. Mäkkärillä alkaa siis ensi syksynä jo neljäs kausi IFK:ssa. Mäkiaho siirtyi IFK:hon HPK:sta, jossa mies oli noussut jopa maajoukkueen riveihin asti ja paukutellut mukavia maalimääriä. IFK:ssa kovista otteistaan tuttu pelimies on joutunut tyytymään pienempään peliaikaan, mutta on suorittanut oman roolinsa joukkueessa useimmiten mallikelpoisesti.

Jokereista paikallisvastustajan riveihin siirtyy nuori Ässä-kasvatti Pauli Levokari. Levokarin sopimus on yksivuotinen. Vielä kauden alussa Pauli oli korkealla Ässien suunnitelmissa, mutta Jokereiden tarjotessa vaihdossa taitavaa sentteriä Eric Perriniä, olivat porilaiset valmiita luopumaan järkäleestään. Levokari ei kuitenkaan sopinut Jokereiden valmennusjohdon kuvioihin ja sai passituksen Mestiksen Kiekko-Vantaan riveihin, jossa mies onkin loppukauden puolustanut.

» Lähetä palautetta toimitukselle