TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Lundbohm lähtee KalPasta, Virtala lainaksi Hokkiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Yhdysvaltalaishyökkääjä Bryan Lundbohm ei jatka Kuopiossa. Samalla ovenavauksella KalPasta lähtee hyökkääjä Teemu Virtala kahden ottelun lainapestille Kajaanin Hokkiin, ja myös aiemmin Hokkiin lainattu KalPa-pelaaja Aku Pekkarinen jatkaa lainassa kajaanilaisseuran riveissä.

Vaisusti pelannut jenkkihyökkääjä Bryan Lundbohm ja KalPa ovat purkaneet sopimuksensa. Lundbohm pelasi alkukaudesta viisi ottelua ja sai niissä kokoon vain yhden syöttöpisteen. Sen jälkeen keskushyökkääjä on ollut sivussa olkapäävamman takia. Lundbohm siirtyy KalPasta pelaamaan Saksaan.

Samalla KalPa tiedotti, että seuran sopimuspelaajiin kuuluvat hyökkääjä Teemu Virtala ja Aku Pekkarinen jatkavat pelejään Hokissa. Kummankin sopimus kattaa tulevan viikon

- Pekkarinen ja Virtala hakevat tuntumaa ja vastuuta Mestiksestä. He molemmat kuuluvat meidän jatkosuunnitelmiin. Lundbohmin kanssa päädyimme sopimuksen irtisanomiseen, koska hänen panos ei riittänyt odotetulle tasolle, valottaa KalPan toimitusjohtaja Jukka Pennanen.

Virtala, 24, on Hokille mieluisa paluumuuttaja, sillä hän voitti viime kaudella Mestiksen runkosarjan syöttöpörssin. KalPassa hän on saanut 13 SM-liigaottelussa tililleen vain yhden syöttöpisteen eikä yhtään maalia.

Aku Pekkarinen lainattiin Hokkiin jo viikko sitten. Kolmessa Mestis-ottelussa puolustaja on saanut kasaan kaksi syöttöpistettä. KalPan riveissä 22-vuotias Pekkarinen on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua ja jäänyt niissä ilman pisteitä.

» Lähetä palautetta toimitukselle