TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Lukolle NHL-kokemusta hyökkäykseen - Chris VandeVelde siirtyy Raumalle

LIIGA / Uutinen
VandeVeldellä on runsaasti NHL-kokemusta.
Kuva © Getty Images
Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään urallaan liki 300 NHL-ottelua pelanneella Chris VandeVeldellä.

Chris VandeVelden sopimus Lukon kanssa on loppukauden mittainen. 30-vuotias laitahyökkääjä allekirjoitti sopimuksen torstai-iltana ja saapuu Raumalle heti, kun lennot on saatu järjestettyä.

Keskus- ja laitahyökkääjän paikoilla pelaamaan pystyvä yhdysvaltalaishyökkääjä on ollut alkukauden pelaamatta, mutta edelliset neljä kautta hän kiekkoili NHL-joukkue Philadelphia Flyersissa. Viime kaudella hän tehtaili 81 ottelussa tehot 6+9.

− Istutaan pelaajan kanssa alas, keskustellaan ja kuunnellaan. Haetaan sitä kautta se mieluisin pelipaikka ja näin saamme varmasti ulos parhaan tuloksen. Tässä on sen verran tätä lätkää tällä kaudella vielä jäljellä, että ehdimme varmasti havainnoimaan näitä asioita, totesi Lukon päävalmentaja Pekka Virta.

VandeVelde on pelannut urallaan NHL:ssä Philadelphian lisäksi Edmonton Oilersissa. Kaikkiaan hänellä on vyöllään 284 runkosarja- ja pudotuspeliottelua NHL-kaukaloista. Ennen NHL-uraansa hän pelasi North Dakotan yliopistojoukkueessa ja voitti NCAA-sarjan mestaruuden kaudella 2009-10.

− VandeVelden kohdalla tilastot puhuvat puolestaan. Hän ei ole pelannut alkukaudella, mutta kaikesta näkee, että kyseessä on viimeisen päälle ammattimies. Täytyy tässä kohtaa kiittää pelaajarekrytoinneista vastaavia tahoja siitä, että saimme tämän tason pelaajan Raumalle, Virta iloitsi.

» Lähetä palautetta toimitukselle