Lukolle kesävieraita Washingtonista

LIIGA, NHL / Uutinen
Rauman Lukko saa heinä-elokuun vaihteessa vieraita harjoituksiinsa Portlandista. Washington Capitalsin farmiseura Portland Pirates lähettää viisi pelaajaansa ja valmentajan viikoksi Lukon harjoituksiin.

Portland Piratesin organisaatio vahvisti tänään tiedon, että seuran valmentaja Glen Hanlon tuo mukanaan viisi Capitals-organisaatioon kuuluvaa pelaajaa harjoittelemaan Lukon kanssa. ”Piraatit” osallistuvat Lukon harjoituksiin viikolla 31 eli heinäkuun 30. päivästä elokuun 5. päivään.

Raumalle saapuvat päävalmentaja Glen Hanlonin lisäksi puolustajat Ryan VanBuskirk (21v.), Stephen Peat ( 21v.), ja laiturit Kyle Clark (21v.), Owen Fussey (18v) ja Chris Corrinet (23v.). Tänä kesänä varattua Fusseytä lukuun ottamatta loput pelaajat pelannevat ensi kaudella Portland Piratesin AHL-joukkueessa.

Peat ja VanBuskirk olivat tyrkyllä Piratesin kokoonpanoon jo viime kaudella, mutta molempien kautta häiritsivät pahat loukkaantumiset. Clark ja Corrinet pelasivat yliopistosarjoissa ja kauden päätyttyä siirtyivät Portlandiin loppukaudeksi. Fussey pelasi Calgary Hitmenin WHL-joukkueessa junioriliigaa ja jatkanee siellä ensi kaudenkin.

Raumalle saapuvalla pelaajajoukolla on selkeä yhdistävä piirre; kaikki ovat kookkaita(185-195cm) ja nuoria pelureita, joilla meren takaa kuultujen kommenttien perusteella lienee eniten parannettavaa luistelutaidossa ja kiekonkäsittelyssä. Lisäksi kaikkien pelityylin voisi arvioida perustuvan enemmänkin työntekoon ja fyysiseen peliin kuin taitaviin käsiin.

Lisää tietoa Raumalle saapuvista pelaajista löytyy Hockey's Futuren sivuilta

» Lähetä palautetta toimitukselle