NJD - BUF 1.00
DET - PHI 2.00
FLA - MTL 2.00
ANA - WSH 4.00
CGY - ARI 23.00

Lukolle kasa jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Lukon ensi kauden joukkue sai lisää lihaa luidensa ympärille, kun raumalaisseura tiedotti solmineensa jatkosopimukset Simon Nielsenin, Matt Generousin, Harri Tikkasen ja Jere Laaksosen kanssa.

Risto Dufvan komentoon tulevalla SM-liigakaudella 2012–2013 siirtyvä Rauman Lukko on tehnyt yksivuotiset jatkosopimukset maalivahti Simon Nielsenin, puolustajapari Matt Generousin ja Harri Tikkasen kanssa. Sen lisäksi hyökkääjä Jere Laaksonen piirsi nimensä kaksivuotiseen jatkosopimukseen.

– Ulkomailta tuli joitain tarjouksia, mutta ei tarpeeksi vakavasti otettavia. Raumalla on puitteet kunnossa ja haasteita riittää. Innolla odotan, mitä Dufvan aika tuo tullessaan, Tikkanen sanoi.

Kuluvalla kaudella Mika Norosen kakkosena toiminut Nielsen, 25, on päässyt maalitolppien väliin tähän mennessä kaiken kaikkiaan seitsemässä ottelussa ja kopannut kiekot niissä 90,27 prosentin varmuudella. Nielsen vieraili myös ennen tammikuun siirtotakarajan umpeutumista sarjaporrasta alempana Mestiksessä, jossa mies torjui niin LeKin kuin Hokinkin paidassa yhteensä neljässä pelissä.

– Olen kehittynyt maalivahtina paljon tämän kauden aikana. Pelinlukuni on parempaa ja muutenkin olen paremmassa kunnossa kuin ennen tänne tuloani, tanskalaisvahti Nielsen kommentoi.

Jenkkipakki Generous, 26, on puolestaan luutinut raumalaisten takalinjoilla 45 ottelua, tekaissut 10 (2+8) tehopistettä ja istunut jäähyaitiossa 63 rangaistusminuuttia. Generousin kollega Tikkasen, 30, saldot näyttävät puolestaan 46 peliä ja tehoja 3+10.

– Eurooppalainen pelityyli sopii minulle. Olen viihtynyt Raumalla ja Lukon pukukopissa vallitsee positiivinen ilmapiiri, hyväntuulinen Generous totesi.

Hyökkääjä Laaksonen, 21, on ehtinyt meneillään olevan sesongin aikana tahkota Lukko-paidassa 24 ottelua ja tehdä niissä kuusi (1+5) pistettä. Laaksonen on nähty myös Mestiksessä Hokin riveissä yhteensä seitsemän kamppailun ja tehojen 3+1 kera.

– Lukossa on mahdollisuus menestyä, eikä minulla ole vielä mikään kiire täältä pois, Laaksonen kertoi pian sopimuksensa julkistamisen jälkeen.


Matt Generous nähdään myös tulevalla kaudella Lukko-paidassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle