IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Lukolle kaksi uutta hyökkääjää – Morrison ei jatka

LIIGA / Uutinen
Rauman Lukko on tehnyt pelaajasopimuksen kahden uuden hyökkääjän kanssa. Tuomas Huhtanen Ässistä sekä Jussi Pesonen KalPasta siirtyvät kettupaitaryhmittymään. Molempien sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Muuramessa syntynyt Jussi Pesonen pelasi viime kaudella sekä Ruotsin Allsvenskanissa että SM-liigaa Kuopion KalPassa. Kauden tehopisteiksi merkittiin yhteensä 15+11=26. Pudotuspeleissä Pesonen tehtaili tulevaa työnantajaansa vastaan 1+4=5 teholukemat.

– Haimme joukkueeseemme lisää luisteluvoimaisia ja taistelevia pelaajia, jotka voivat auttaa joukkuettamme jälleen askeleen lähemmäs tavoitettamme. Pesonen on pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä pelintekijänä ja hyökkäyksien päättäjänä. Hän on vahva vääntämään maaleja ahtaistakin paikoista, selvittää siirtoa Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo seuran tiedotteessa.

Noormarkussa syntynyt Ässät-kasvatti Tuomas Huhtanen siirtyy ensimmäistä kertaa pelaamaan Porin ulkopuolelle. Kuluneella kaudella laitahyökkääjän tilille merkittiin 46 ottelussa tehopisteet 5+4=9. Kaksi pelattua pudotuspeliä toivat tilille yhden maalin.

– Huhtasessa näemme paljon käyttämätöntä potentiaalia. Hän on tinkimätön harjoittelija ja aina kovassa fyysisessä kunnossa. Hänenkin vahvuutensa ovat maalineduspelissä, vahvassa luistelussa ja kovassa työmäärässä. Uskomme hänestä löytyvän ratkaisuvoimaa nyt nähtyä enemmän, jatkaa Vanhatalo.

Samalla Lukko ilmotti, että kokenut hyökkääjä Justin Morrison on käyttänyt optionsa sopimuksen purkamisesta, eikä mies täten jatka raumalaisseurassa ensi kaudella 2011–2012.


Tomi Pettinen ja Jussi Pesonen edustavat tulevalla kaudella samaa seuraa.

» Lähetä palautetta toimitukselle