TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Lukko sopimukseen nuorten puolustajien kanssa

LIIGA / Uutinen
Lukko on tehnyt sopimukset kolmen juniori-ikäisen puolustajansa kanssa. Näin pyritään jatkamaan omien juniorien kasvattamista liigapelaajiksi.

Puolustajat Otto Honkaheimo, Mikko Saari ja Ilkka Heikkinen ovat allekirjoittaneet sopimukset Lukon kanssa. Kolmikko hakee peliaikaa liigajoukkueesta, ja pelaa tarvittaessa seuran A-junioreissa tai Mestiksessä.

18-vuotias Ilkka Heikkinen sijoittui viime kaudella Lukon A-nuorten pistepörssissä neljänneksi tehoillaan 6+9. Hän pelasi loppukauden Mestistä Uudenkaupungin Jää-Kotkissa ja kuului jo viime kaudella Lukon liigajoukkueen harjoitusrinkiin. Heikkisen sopimus on kaksivuotinen.

Otto Honkaheimo on kuulunut nuorten maajoukkueiden runkopelaajiin. 18-vuotias Honkaheimo varattaneen kesällä NHL:ään. Honkaheimo solmi kaksivuotisen sopimuksen.

Mikko Saari, 17 vuotta, palaa takaisin kasvattajaseuraansa pelattuaan viime kauden Turun Palloseurassa. Saari oli mukana voittamassa B-juniorien SM-kultaa TPS:n paidassa. Saaren kanssa Lukko solmi vuoden mittaisen sopimuksen.

» Lähetä palautetta toimitukselle