JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Lukko solmi kaksi pelaajasopimusta

LIIGA / Uutinen
SM-liigassa pelaava Rauman Lukko on tehnyt yksivuotiset sopimukset laitahyökkääjä Jaakko Hagelbergin ja keskushyökkääjä Juhamatti Yli-Junnilan kanssa.

Syksyllä 22 vuotta täyttävä Hagelberg on alunperin Tapparan kasvatti, mutta on pelannut jo kolme kautta Raumalla. Välillä nuorukaisella näytti olevan vaikeuksia mahtua Lukon edustusjoukkueeseen ja vauhtia piti hakea A-nuorista sekä Mestiksen Jääkotkista. Viime kaudella 180cm pitkä ja 80kg painava Hagelberg merkkautti kuitenkin tililleen 48 ottelua, joissa syntyi yksi täysosuma. Keväällä päättyneen sopimuksen jälkeen hän on harjoitellut Lukon mukana ja yrittänyt vakuuttaa valmennusjohtoa tarpeellisuudestaan.

Hagelbergin tavoin koeajalla ollut Juhamatti Yli-Junnila sai myös vuoden mittaisen sopimuksen. Kiekkopiireissä melko tuntemattomasta Salosta alunperin kotoisin oleva "Ylli" päätyi TPS:n ja HIFK:n juniorijoukkueiden kautta Hämeenlinnaan, jossa debytoi liigajoukkueen mukana kaudella 2002-2003. Kuten Hagelbergillä Lukossa, myös isokokoisella Yli-Junnilalla (195cm, 98kg) on ollut ajoittain vaikeuksia mahtua HPK:n joukkueeseen ja vauhtia on pitänyt hakea FPS:sta ja KooKoo:sta. Viime kauden pistesaldoksi muodostui 39 ottelussa 2+3, tehotilaston jäädessä viisi pykälää pakkasen puolelle ja jäähysarakkeen näyttäessä kahdeksaa jäähyminuuttia.

» Lähetä palautetta toimitukselle