Lukko solmi jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Runkosarjassa viidenneksi sijoittunut ja puolivälierissä laulukuoroon suoraan tappioin 4-0 lähtenyt Rauman Lukko tiedotti tänään uusista pelaajasopimuksista. Tutussa keltasinisessä paidassa jatkavat ensi kaudellakin Sami Torkki, Jaakko Harikkala ja Toni Koivisto.

Kovaotteinen Sami Torkki, 25, jatkaa kasvattajaseurassaan yksivuotisella sopimuksella. Torkin lähdöstä on huhuiltu pitkin kevättä, ja miestä on viety vahvasti välillä Helsingin IFK:n riveihin ja välillä Sveitsin ja Saksan kaukaloihin, mutta Lukko pystyi pitämään tärkeän profiilihyökkääjän ja yleisön suosikkipelaajan riveissään.

22-vuotias puolustaja Jaakko Harikkala jatkaa puolestaan kasvattajaseurassaan 1+1-vuotisella sopimuksella. Harikkalan sopimuksen myötä Lukon kuluneen kauden runkopuolustajista vain Teemu Kesä ja Topi Lehtonen ovat ilman jatkosopimusta.

Nopeana luistelijana tunnettu 21-vuotias Toni Koivisto jatkaa Lukossa niinikään 1+1-vuotisella sopimuksella. Koiviston sopimuksen varmistumisen myötä Lukon kuluneen kauden kotimaisista runkohyökkääjistä vain Mika Viinanen ja Mikko Luovi ovat ilman jatkosopimusta.

Lukon ensi kauden ulkomaalaiskuviot ovat toistaiseksi täysin auki. Kuluvalla kaudella Lukkoa edustaneista neljästä kanadalaisesta kenelläkään ei ole vielä jatkosopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle