Lukko-pelaajia lainalle Kajaanin Hokkiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Rauman Lukko lähettää hyökkäääjä Aki Kangasmäen sekä puolustaja Juha-Petteri Purolinnan vuokralle Kajaanin Hokkiin. Molempien lainasopimus on voimassa toistaiseksi.

Lukko kaventaa laajaa miehistöään, kun liigan alkuun on muutamia päiviä. Vähemmälle peliajalle harjoitusotteluissa jääneet puolustaja Juha-Petteri Purolinna sekä hyökkääjä Aki Kangasmäki siirtyvät Mestiksessä pelaavaan Kajaanin Hokin vahvuuteen.

– Se on hieno kunnianosoitus, että yksi Suomen suurimmista seuroista haluaa tehdä yhteistyötä meidän kanssa. Kangasmäki ja Purolinna ovat niin lähellä SM-liigapaikkaansa, että näen heidät vahvistukseksi, toteaa Hokin päävalmentaja Sami Karppinen.

Molempien lainasopimus alkaa välittömästi ja on voimassa toistaiseksi. Mikäli Lukolla on tarvetta, voi raumalaisseura kutsua pelaajansa takaisin Raumalle niin halutessaan.

– Kaikki on tietysti kiinni siitä, miten hyvin he täällä onnistuvat – peliaikaa ja vastuuta tulee sen mukaan, Karppinen sanoo.

Kajaani on entuudestaan tuttu pelikaupunki Kangasmäelle. Isokokoinen hyökkääjä kiekkoili linnapaidassa viime kaudella 13 ottelun verran. Purolinnallakin on vyöllään Mestis-pelejä edelliskaudelta Kiekko-Vantaan peliasusta.

– Tässä on puhuttu pidempiaikaisesta lainasta Hokkiin, mikä on kaikkien etu. Pelaajat pystyvät sitoutumaan joukkueeseen, mitä ei välttämättä tapahdu lyhytaikaisissa lainoissa. Tietysti jos miehet onnistuvat oikein hyvin, niin kutsu käy varmasti liigaan, Hokki-luotsi Karppinen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle