TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Lukko lievittää Sportin loukkaantumissumaa

MESTIS / Uutinen
Sportilta loukkaantui keskiviikon Jokipojat-ottelussa peräti kolme pelaajaa. Yksi heistä oli Jens Östman.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Rauman Lukon hyökkääjät Aki Kangasmäki ja Jere Laaksonen pelaavat kaksi seuraavaa peliä Vaasan Sportissa. Hyökkääjät auttavat täten loukkaantumisista kärsivää Mestis-joukkuetta.

Mestis-joukkue Vaasan Sport on kärsinyt viime aikoina monista loukkaantumisista. Vaasalaissikermästä uupui jo keskiviikon ottelussa lukuisa peluri loukkaantumisten vuoksi ja keskiviikon ottelussa sairaslista piteni entisestään.

Jokipoikia vastaan pelatussa matsissa Sport-pelaajista loukkaantuivat Jens Östman, Samuli Virkkunen ja Antti Uitto. Miesten tilanne ratkeaa lähipäivinä, mutta on todennäköistä ettei kukaan kolmesta pelaajasta kykene pelaamaan vielä tällä viikolla. 

Helpotusta loukkaantumisryppääseensä Sport hankki Rauman Lukolta. Vaasalaiset lainaavat kahden seuraavan ottelunsa ajaksi Lukon hyökkääjiä Aki Kangasmäkeä ja Jere Laaksosta.

- Loukkaantumisten ja pelikieltojen vuoksi olimme tilanteessa, jossa meillä olisi ollut vajaa miehitys hyökkäyspäässä. Emme halunneet rasittaa A- junioreiden toimintaa, koska he pelaavat myös viikonloppuna. Akin tunnemme jo viime kaudelta ja hän sopii joukkueeseen hyvin. Laaksonen on uusi tuttavuus meille mutta uskon hänen pystyvän auttamaan joukkuettamme.

- Alustavasti on sovittu että pojat pelaavat meillä nämä kaksi peliä ja sen jälkeen mietitään tilanne uudelleen ja katsotaan saadaanko sairastuvalta omia miehiä takaisin, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Kangasmäki on tällä kaudella kiekkoillut Lukko-paita yllä 19 pelissä. Noissa otteluissa hyökkääjä on merkkauttanut tililleen pisteet 1+1=2. Laaksonen on puolestaan edustanut raumalaisjoukkuetta seitsemässä pelissä. Pistetiliään Laaksonen ei ole vielä onnistunut avaamaan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle