Lukko kiinnitti pistelinkonsa ja kaappasi Ässien suurlupauksen

LIIGA / Uutinen
Lukko ja Arttu Ilomäki käyttivät sopimukseensa kirjatun yhden vuoden option.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Lukon päättyneen kauden paras pistemies Arttu Ilomäki jatkaa Raumalla. Ässien puolustajalupaus Ville Heinola kantaa jatkossa Lukon värejä.

Lukon tehokkain pelaaja Arttu Ilomäki jatkaa tulevan kauden Raumalla, kun osapuolet päättivät käyttää sopimukseen kirjatun option.

− Arttu on viime kauden paras pistemiehemme, jolla olisi ollut myös muita ottajia. Se, että hän valitsi kaikista vaihtoehdoistaan Lukon, on luottamuslause sille, mitä me teemme arjessa ja mihin me olemme matkalla. Se kertoo, että hän uskoo vahvasti meidän tämän hetkiseen ajatusmaailmaamme, paalutti Lukon päävalmentaja Pekka Virta.

26-vuotias Ilves-kasvatti tahkosi pelaamassaan 49 runkosarjan ottelussa tehopisteet 13+24=37.

− Minulla on ollut koko ajan vahva fiilis siitä, että meillä on Lukossa mahdollisuudet saada itsestämme paljon enemmän irti kuin mitä viime kausi osoitti. Näen, että me pystymme parantamaan huomattavasti menneestä kaudesta. En halunnut jättää tätä projektia kesken, vaan halusin ehdottomasti jatkaa tämän joukkueen mukana, linjasi Ilomäki.

Uutena pelaajana Lukon riveihin liittyy kolmen vuoden sopimuksella 17-vuotias Ässät-lupaus Ville Heinola. Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen MM-leirityksessä mukana oleva Heinola näkee siirron Raumalle mahdollisuutena mennä eteenpäin entisen paikallisvastustajan väreissä.

− Sain Lukosta hyvän ja minulle sopivan mahdollisuuden, johon halusin tarttua. Omalla kohdallani kaikki alkaa tietyllä tapaa nyt alusta, ja pääsen menemään urallani taas askeleen eteenpäin. Lukko oli ennen rakas vihollinen, tästä eteenpäin se on minun kotiseurani. Ei minulla ollut sen suurempaa kynnystä vaihtaa paikallisvastustajan riveihin, Heinola taustoitti.

» Lähetä palautetta toimitukselle