Lukko kiinnitti kokemusta puolustukseensa

LIIGA / Uutinen
Välivaara kurvaili vielä päättyneellä kaudella JYPin paidassa.
Kuva © Timo Savela
Lukko kiinnitti puolustukseensa lisää kokemusta, kun se teki sopimukset puolustajien Jyrki Välivaaran ja Ilkka Mikkolan kanssa.

38-vuotias Jyrki Välivaara pelasi päättyneellä kaudella Liigaa JYPin paidassa. 48 ottelussa syntyi 15 tehopistettä. Välivaara on pelannut aiemmalla urallaan Liigan lisäksi SHL:ssä, Allsvenskanissa ja KHL:ssä. Mies on tuttu näky myös Leijona-paidassa ja vyöltä löytyy myös MM-kulta vuodelta 2011.

Välivaaran sopimus kattaa kauden 2014-2015. Lukon päävalmentaja Risto Dufva oli iloinen saatuaan Välivaaran Lukkoon.

− Saadaan kokenut suomalainen kiekkoammattilainen, joka tietää, mitä tuloksen tekeminen vaatii. Jyrki on ollut mukana tekemässä tulosta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin aina maailmanmestaruutta myöten. Saadaan porukkaan takuuvarma hyvä suorittaja, Dufva totesi.

Ilkka Mikkola puolestaan teki 1+1-vuotisen jatkosopimuksen raumalaisten kanssa. Mikkolan sopimus kattoi jo ennestään kauden 2014-2015, joten nykyinen jatko pidensi sopimusta kauden 2015-2016 loppuun saakka. Sopimuksessa on optio myös seuraavasta kaudesta.

Mikkola teki päättyneellä kaudella Liigassa 75 ottelussa 38 tehopistettä. Päävalmentaja Dufva oli tyytyväinen Mikkolan jatkosopimukseen.

− Ilkan jatko on hieno uutinen seuran toimintaa ajatellen. Tämä on tietynlainen palaute tekijöille, jotka ovat sitä peliä tekemässä. Positiivinen palaute arjen toiminnasta tuntuu tekijöissä hyvältä.

» Lähetä palautetta toimitukselle