JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Lukko-kapteeni sairauslomalle - Jaatinen jatkaa loppukauden

LIIGA / Uutinen
Ilkka Mikkola seurailee jatkossa joukkueensa pelisuorituksia katsomosta käsin.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Lukon kapteeni Ilkka Mikkolalle uran 900. runkosarjan ottelu oli kohtalokas ja edessä on pitkä toipuminen. Vastaavasti toipilaana ollut Miika Koivisto tekee paluun pelaavaan kokoonpanoon. Lisäksi puolustaja Antti Jaatinen jatkaa Raumalla loppukauden. Hyökkääjistä Eetu Koski on sivussa pitkään loukkaantumisen takia.

Torstaina 17.12.2015 Helsingissä käyty ottelu HIFK-Lukko oli Ilkka Mikkolan uran 900. SM-liigan runkosarjassa. Samalla se oli hetkeen viimeinen, koska puolustaja loukkaantui kamppailun viimeisessä vaihdossa. Alaraajavamma pitää Mikkolan pois tositoimista arviolta kaksi kuukautta.

Keskushyökkääjä Eetu Koski loukkaantui pelatessaan Mestiksessä yhteistyökumppani KeuPan riveissä ja on pois pelaavasta kokoonpanosta arviolta kuudesta kahdeksaan viikkoa. Kosken vamma vaatii leikkaushoitoa, ja operaatio on jo suoritettu.

Koko kauden pätkäsopimuksilla Lukkoa edustanut puolustaja Antti Jaatinen on kirjoittanut seuran kanssa loppukauden kestävän sopimuksen. Alakerran peruspuolustaja on pelannut tällä kaudella 32 ottelua, joissa hän on viimeistellyt yhden täysosuman.

Positiivisena uutisena Lukko kertoo puolustaja Miika Koiviston olevan valmis palaamaan joukkueharjoituksiin, kun Lukko palaa kaukaloon joulun jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle