Lukko jatkosopimukseen Gagnonin kanssa - "Äärimmäisen tärkeä kulmakivi meidän joukkueessamme"

LIIGA / Uutinen
Gagnon kiekkoilee Raumalla ensi kaudellakin.
Kuva © Timo Savela
Lukko on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen kanadalaishyökkääjä Aaron Gagnonin kanssa.

Neljännen kautensa raumalaisjoukkueessa aloittava Gagnon tehtaili päättyneellä kaudella 60 ottelussa tehot 25+23. 30-vuotias hyökkääjä iski sarjassa eniten alivoimamaaleja osumalla neljästi vajaalla pelatessa.

− Aaron tuo joukkueeseen jatkuvuutta ja suoritusvarmuutta, sillä hän on pelaaja, jonka työnjälki on illasta toiseen samanlaista. Lukolle tärkeä pelaaja tuo mukanaan myös oikeanlaista johtajuutta, kuvaili Lukon päävalmentaja Juha Vuori.

− Aaron on äärimmäisen tärkeä kulmakivi meidän joukkueessamme monessakin suhteessa. Hän tuo tehopisteiden lisäksi myös kokemusta ja johtajuutta nuorentuneeseen joukkueeseen, joten hänen varaansa meidän on hyvä rakentaa. Lisäksi hän tuntee paikan ja tietää tavat, joten olemme todella tyytyväisiä, että pääsimme sopimukseen, kommentoi pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo.

Lukon joukkue on Gagnonin sopimuksen jälkeen pitkälti kasassa. Joukkue hakee yhtä puolustajaa ja tarkkailee vielä Carolina Hurricanesin NHL-leirillä olevan Aleksi Saarelan tilannetta.

− Yksi puolustajan paikkahan meillä on vielä auki, mutta toisaalta kokoonpanossamme on nyt jo kahdeksan puolustajaa, joten mitään kiirettä asian kanssa ei ole, Vanhatalo totesi.

− Saarelan tilannetta katsotaan sitten NHL-leirin jälkeen, ja sitten reagoidaan asiaan jos se on tarpeellista. Kaikkihan riippuu täysin siitä kuinka Aleksi siellä leirillä onnistuu.

» Lähetä palautetta toimitukselle