IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Lukko ja Sport vaihtavat pelaajia viikoksi

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Sport-kasvatti Markus Jämsä siirtyy Vaasan Sportiin viikon ajaksi. Vastaavasti Sport antaa sentteri Niklas Fogströmin Lukon A:n käyttöön kahden pelin ajaksi.

Markus Jämsä voitti edelliskaudella Mestiksen maalikuninkuuden, mutta liigassa ruuti on ollut vielä märkää. Saldona on tältä kaudelta kymmenen ottelua ja yksi syöttöpiste. Jämsä ei ole löytänyt maalijyväänsä, ja miestä on käytetty lähinnä kolmos- ja nelosketjuissa rikkovassa roolissa. Viimeisimmissä otteluissa Jämsä on lähinnä seurannut pelitapahtumia katsomon puolelta.

Niklas Fogström aloitti kauden latvialaisten Janis Spruktsin ja Juris Stalsin välissä, mutta Patrik Westerbackin loukkaannuttua komennus kävi ykkösvitjan sentteriksi Vesa Myllyahon ja Antti Hildén rinnalle. Viime peleissä kokoonpano on elänyt vahvasti ja Fogström on löytänyt itsensä Sportin nelosvitjasta. Fogström pelaa Lukon A:ssa kaksi ottelua, jotka ovat A-junioreiden SM-liigan alkusarjan viimeiset ottelut. Joukkueet toivovat vaihdoksen piristävän molempien pelaajien otteita.

» Lähetä palautetta toimitukselle