Lukko ja Schneider sopimukseen, Väisänen palaa Vantaalle

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Rauman Lukossa joulutauon jälkeen aloittaneiden David Schneiderin ja Hannu Väisäsen koeaika päättyi lauantaisen SaiPa-pelin jälkeen. Tänään Lukko tiedotti jatkosopimuksesta Schneiderin kanssa, mutta Väisänen sen sijaan palaa takaisin Mestiksessä pelaavan Kiekko-Vantaan riveihin.

Schneider, 23, vakuutti Lukon valmennuksen osaamisellaan joulutauon jälkeisissä peleissä. Amerikkalaispuolustaja pelaa rauhallista ja kiekkovarmaa peliä, ja tuo apua Lukon alakertaan. Tähän mennessä pelaamissaan kahdeksassa pelissä Schneider ei ole tehnyt tehopisteitä, mutta kerännyt jo 39 jäähyminuuttia. Schneiderin ja Lukon välinen sopimus kattaa kauden loppuun.

24-vuotias Hannu Väisänen pelasi niinikään Lukossa joulutauon jälkeen koeajalla. Kolmos- ja nelosketjuissa pääasiassa pelannut, valmentaja Ismo Lehkoselle jo ennestään tuttu Väisänen ei onnistunut kahdeksassa pelissä tekemään tehopisteitä. Väisänen palaa lähtöseuraansa Kiekko-Vantaaseen, koska Lukon tiedotteen mukaan kolmos- ja nelosketjun paikoille on jo riittävästi tarjontaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle