Lukko-hyökkääjä Tiivola vaihtaa paikallisvastustajan väreihin

LIIGA / Uutinen
Tiivola kantaa ensi kaudella Satakunnan paikallisissa patapaitaa.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Ässät vahvistaa hyökkäystään Lukossa kaksi edelliskautta pelanneella Peter Tiivolalla.

Peter Tiivola siirtyy Ässiin kaksivuotisella sopimuksella. Kaksi edelliskautta 24-vuotias Tiivola pelasi porilaisjoukkueen paikallisvastustajassa, Rauman Lukossa. Hyökkääjä odottaa tulevaa kautta ja paikalliskamppailuja uuden joukkueen paidassa innolla.

− Tavoite on pelaajana nousta seuraavalle tasolle ja Ässissä on tällä hetkellä hyvä pöhinä päällä. Kun juttelin päävalmentaja Mikael Kotkaniemen kanssa, minulle tuli aito tunne siitä, että minut todella halutaan Ässiin, Tiivola kertoi.

− Paikallispelit ovat peleistä parhaita ja oli hienoa pelata Satakunnan paikallistaistoja etenkin Isomäessä, kun Areena oli aina täynnä ja tunnelma oli huikea. Siistiä päästä kokemaan Isomäen paikallispelitunnelma nyt myös patapaidassa.

Helsinkiläislähtöinen Tiivola tehtaili päättyneellä kaudella Liigassa 57 ottelussa tehot 7+18. Hän on edustanut Liiga-urallaan Lukon lisäksi myös Bluesia. Liiga-pelejä hänellä on vyöllään kaikkiaan 250.

− Saamme hyvän keskushyökkääjän Poriin. Hän tuo meille osaamista erikoistilannepelaamiseen sekä vahvaa kamppailupelaamista. Hänkin saapuu hakemaan seuraavaa askelta urallaan kahden vuoden suunnitelmalla, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle