TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Lukko hankki sentterin Yhdysvalloista

LIIGA / Uutinen
Lukon miehistö vahvistuu amerikkalaisella sentterillä.
Kuva © Asko Veteläinen - http://www.askovetelainen.com
Lukko on vahvistanut hyökkäyskalustoaan yhdysvaltalaisella keskushyökkääjällä Steven Zalewskilla.

Steven Zalewski liittyy Rauman Lukon miehistöön vuoden mittaisella sopimuksella. Iältään Zalewski on 26-vuotias. Zalewskin sopimuksen myötä Lukon joukkue on valmiina tulevaan liigakauteen.

- Joukkue on nyt valmis. Haimme sentteripuolelle yhtä vahvistusta ja hän tuntui hyvältä. Zalewski on kokenut pelaaja, jonka taustat ovat häntä jo useamman kuukauden ajan tarkkailleen Hannu Vanhatalon mukaan kaikin puolin meille sopivat, kommentoi Lukon päävalmentaja Risto Dufva

- Keskustelin Zalewskista myös erään hänen viime kauden joukkuetoverinsa kanssa ja meille on hänen mukaansa tulossa kokonaisvaltainen joukkuepelaaja, joka tuo varmasti mukanaan myös luotettavuutta.

Viimeksi Zalewski on pelannut AHL-liigan Albany Devilsissä. Mitoiltaan Zalewski on 180-senttinen ja 86-kiloinen. Zalewski on syntynyt New Hartfordissa New Yorkin osavaltiossa ja keskushyökkääjä on NHL-seura San Jose Sharksin viidennen kierroksen varaus vuoden 2004 NHL-draftissa.

NHL-kokemusta Zalewskilla on yhteensä kymmenen ottelun verran. Zalewski on edustanut NHL:ssä San Jose Sharksia ja New Jersey Devilsiä. 

Zalewski on kiekkoillut myös AHL:ssä. AHL:ssä keskushyökkääjä on pelannut 383 runkosarjaottelua ja 23 play offs-ottelua. Runkosarjapeleissä Zalewski on tehoillut yhteensä pistesaldon 82+151=233. Eli 0,61 pistettä ottelua kohden.

Zalewskin tehokkain kausi AHL:ssä oli 2009-2010, jolloin Zalewski kirjautti pistetililleen 62 tehopistettä 78 ottelussa. Tuolla kaudella Zalewski pelasi Worchester Sharksissa.  

» Lähetä palautetta toimitukselle