Loukkaantumiset riepottelevat nyt Avalanchea

NHL / Uutinen
Semjon Varlamov on yksi juuri nyt rikki olevista pelaajista Avalanchen joukkueesta.
Kuva © Getty Images
Colorado Avalanchen ennestään täyteläiseen loukkaantueiden listaan saatiin edelliseen ottelun jälkeen kolme nimeä lisää.

Sunnuntaiyön otteluun Dallas Starsia vastaan Colorado Avalanche sai helpotusta loukkaantumistilanteensa, kun ykköspuolustaja Erik Johnson ja arvokas työmyyrähyökkääjä John Mitchell palasivat kokoonpanoon. Tilanne kuitenkin vain paheni tuon ottelun myötä.

Juuri ehjäksi päässyt Mitchell putosi kokoonpanosta heti uudestaan, kun kanadalaishyökkääjä loukkasi jalkansa ottelun avauserässä. Mitchellin odotetaan olevan sivussa uudestaan reippaan viikon.

Samassa ottelussa loukkaantui myös alivoimapelin erikoismies Marc-Andre Cliche. Lisäksi ottelusta sivussa ollut Ben Street lisättiin loukkaantuneiden listaan. Myös näiden kahden hyökkäjän odotettu sairausloman pituus on vähän yli viikon mittainen.

Avalanchen hyökkääjistä loukkaantuneiden joukossa oli jo ennestään Jamie McGinn, Dennis Everberg, Patrick Bordeleau ja Jesse Winchester. Kaksi viimeisenä mainittua ovat olleet sivussa koko alkukauden. Everbergin odotetaan palaavan terveiden kirjoihin ensi viikolla.

Puolustuksesta sivussa ovat Ryan Wilson ja Brad Stuart. Wilsonin kausi on ohi, mutta Stuartin paluu lähestyy. Kaikenkukkuraksi Avalanchelta on puuttunut viime otteluissa ykkösmaalivahti Semjon Varlamov. Viime kaudella Vezina Trophy -äänestyksessä toiseksi tullut venäläinen saattaa olla pelikunnossa jo seuraavissa otteluissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle