Lisää suomalaisväriä Kazakstaniin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Joonas Kuusela on yksi kolmesta Temirtauhun lähtijästä.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Kazakstanilaisjoukkue Arystan Temirtau vahvistuu kolmella suomalaispelaajalla, kun maalivahdit Joonas Kuusela ja Teemu Seppänen sekä hyökkääjä Tomi Pekkala jättävät kotimaan.

Arystan Temirtau on viime kausina haalinut riveihinsä useita suomalaispelaajia. Tuoreimmat kazakstanilaisjoukkueen suomalaisvahvistukset ovat Joonas Kuusela, Teemu Seppänen ja Tomi Pekkala.

24-vuotias Kuusela torjui viime kauden kiekkoja Sportin maalilla. Aiemmalla urallaan hän on ollut Pelicansin ja Bluesin organisaatioissa sekä useilla Mestis-lainoilla.

Seppäselle puolestaan tuleva kausi on ensimmäinen Suomen rajojen ulkopuolella. Suomussalmelaisveskari on noussut Mestis-maalivahtien eliittiin Hokin, Jukurien, Jokipoikien ja SaPKon paidoissa.  

Laitahyökkääjä Pekkala puolestaan pelasi viime kaudella Pelicansissa 26 liigaottelua. Kaudella 2012-2013 hänet valittiin Mestiksen parhaaksi pelaajaksi iskettyään Sportin paidassa kovat tehopinnat 32+21.

Temirtaun suomalaissakkia täydentää Kari Sihvonen. Viime kaudella joukkueessa esiintyi Jani Honkanen, Pauli Levokari, Toni Dahlman ja Jari Sailio.

» Lähetä palautetta toimitukselle