Lisää HIFK-pelaajia Mestikseen

LIIGA / Uutinen
IFK lainasi kolme pelaajaansa Järvenpään Haukkoihin huomiseen otteluun Mikkelin Jukureita vastaan. Timo Laaksoharju, Mikko Laine ja Antti-Pekka Lamberg pelaavat torstaina Järvenpäässä.

IFK jatkoi pelaajiensa siirtämistä Mestiksen suuntaan, kun maalivahti Timo Laaksoharju, hyökkääjä Mikko Laine ja puolustaja Antti-Pekka Lamberg siirtyvät lainalle Järvenpään Haukkoihin.

Maalivahti Laaksoharju on toiminut IFK:ssa kakkosmaalivahtina, Dave Stathoksen hoitaessa pelaavan maalivahdin toimia. Näin Laaksoharjulle saadaan tärkeää pelikokemusta, jota tuskin Stathoksen takana tulee kovinkaan kummoisesti kauden aikana. IFK:n kakkosvahtina Lappeenrannassa SaiPaa vastaan toimii Aku Limnell.

Harjoitusotteluissa hyvin pelannut Mikko Laine taas on toipumassa loukkaantumisestaan ja saa hyvää harjoitusta hänkin Mestiksen peleistä. Laine tulee olemaan kova vahvistus Haukkojen hyökkäyksessä.

Antti-Pekka Lamberg on isokokoinen puolustaja, jonka kohtalona on ollut jäädä joukkueen kahdeksanneksi puolustajaksi, nyt kun Pasi Saarinenkin palaa IFK:n takalinjoille SaiPaa vastaan. Taklausvoimaa Lambergilta löytyy, kiekollisessa pelaamisessa on vielä parannettavaa.

Laaksoharjun vuokrasopimus Haukoissa kattaa yhden ottelun, Laineen ja Lambergin taas kolme ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle