TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Lindholm ja Vähä-Ruohola Italiaan

MESTIS / Uutinen
Mestis-kiekkoilijoiden virta Italiaan saa jatkoa, kun hyökkääjät Miikka Lindholm ja Kimmo Vähä-Ruohola suuntaavat saapasmaahan. Lindholmin uusi seura on SV Caldaro ja Vähä-Ruoholan HC Starbulls Brezzanone.

Lindholmin alkukausi sujui Kiekko-Vantaan paidassa tehopisteiden osalta lähes odotusten mukaisesti, kun 16 ottelun saldo oli yksi maali ja seitsemän syöttöä. Viime kauden 45 runkosarjaottelussa tehopisteitä kertyi 27 (14+13).

Forssassa alkukauden kiekkoillut Vähä-Ruohola puolestaan hankittiin FPS:ään paikkaamaan keskushyökkääjäpulaa. Vähä-Ruohola on kuitenkin kärsinyt syksyn aikana loukkaantumisista ja käyttää nyt sopimuksessa olleen ulkomaan pykälänsä.

Kuluvan kauden 11 ottelussaan Vähä-Ruohola on iskenyt vain kaksi syöttöpistettä. Viime kauden Vähä-Ruohola kiekkoili Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ESV Kaufbeurenissa. SM-liigaa Vähä-Ruohola pelasi kausina 2000-2002 Tampereen Ilveksessä.

FPS etsii Vähä-Ruoholalle paikkaajaa kevätkaudeksi. Näillä näkymin Ilveksen Ossi Pellinen tulee mukaan ainakin muutamaksi seuraavaksi otteluksi, mikäli vain on terveenä.

» Lähetä palautetta toimitukselle