Lindbohmille NHL-uran avausmaali, Wild nollasi Oilersin

Petteri Lindbohm ja Vladimir Tarasenko ylsivät merkkipaaluihin Bruins-ottelussa.
St. Louis Bluesin Petteri Lindbohm teki uransa ensimmäisen NHL-maalin 5-1-kotivoitossa Boston Bruinsista. Ottelun ratkaisuksi muodostui toinen erä, jossa Blues tyrmäsi Bruinsin iskemällä neljä osumaa vierasjoukkueen maalivahtien taakse.

Bruins avasi maalinteon, kun ensimmäistä erää oli pelattu 10 minuuttia. Patrice Bergeron käynnisti Bruinsin hyökkäyksen oman alueen kiekonriiston jälkeen ja löysi laidasta vapaana olleen Brad Marchandin, jonka laukaus upposi ohi Jake Allenin

Blues tasoitti, kun toista erää oli ehtinyt kulua vain 48 sekuntia. Aloitusvoiton jälkeen kiekko pelattiin Petteri Lindbohmille, joka ampui suoraan syötöstä uransa ensimmäisen NHL-maalin. Neljä minuuttia myöhemmin Alex Pietrangelo vei Bluesin 2-1-johtoon Jay Bouwmeesterin syötöstä. Vain minuuttia myöhemmin T.J. Oshie viimeisteli suoraan syötöstä 3-1-lukemat taululle. Bluesin erän kruunasi Vladimir Tarasenko, joka viimeisteli ylivoimalla 4-1-osuman iskemällä Alexander Steenin laukauksesta tulleen irtokiekon sisään. Maali oli Tarasenkolle kauden 30:s.

Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi maali. Tarasenko viimeisteli Jaden Schwartzin syötöstä illan toisensa ja loppulukemat 5-1. Myös Jori Lehterä sai maaliin syöttöpisteen.

Minnesota Wildin Mikko Koivu keräsi kaksi syöttöpistettä 4-0-vierasvoitossa Edmonton Oilersista. Myös Mikael Granlundille merkittiin syöttöpiste ottelussa. Wildin maalintekijöinä toimivat kahdesti osunut Justin Fontaine, Nino Niederreiter ja Jordan Schroeder.

BUFFALO - NY RANGERS 1-3
CAROLINA - TORONTO 2-1
NEW JERSEY - VANCOUVER 4-2
ST. LOUIS - BOSTON 5-1
CHICAGO - COLORADO 1-4
CALGARY - ANAHEIM 3-6
EDMONTON - MINNESOTA 0-4