JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Liikennettä vuorostaan Jyväskylästä Mikkeliin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Aiemmin tällä viikolla Jukureista puolustaja Ilkka Vaarasuon lainannut JYP toimi tällä kertaa antajana. Samuli Piiroinen ja Erkka Leppänen vahvistavat mikkeliläisrivejä vajaan kuukauden ajan.

28-vuotias Piiroinen on jo entuudestaan tuttu pelimies mikkeliläisille. HIFK-kasvatti kuului Jukureiden runkopelaajiin kausina 2002-2006. Viimeisimmällä Mestis-kaudellaan laitahyökkääjä iski mestarijoukkueelle runkosarjassa peräti 23 maalia.

Tulokaskaudellaan liigassa Piiroinen maalasi seitsemän kertaa. Tällä kaudella peliaika kovassa JYP-hyökkäyksessä on kuitenkin jäänyt vähiin. Kolmen liigamatsin (0+1) lisäksi Piiroinen onkin jo ehtinyt piipahtaa Mestiksessä, jossa pelasi SaPKossa kaksi ottelua (0+1).

Puolustaja Leppäselle, 21, tulevat pelit ovat puolestaan uran ensimmäiset Jukureissa. Junioreissa lupauksen viittaa harteillaan kantanut Leppänen on ollut edustusjoukkueen ringissä jo viiden kauden ajan, mutta läpimurto pelaavaan kokoonpanoon on jäänyt vielä ottamatta. Tällä kaudella hyväraaminen puolustaja on saanut tililleen vasta kaksi liigaottelua. Piiroisen tavoin myös Leppänen vahvisti aiemmin syksyllä SaPKon rivejä kahdessa ottelussa (1+1).

Piiroisen ja Leppäsen laina-ajan on sovittu päättyvän maaottelutauon alkaessa 4.11., jolloin myös Ilkka Vaarasuon on määrä palata Mikkeliin.

– Tässä vaiheessa kautta halusimme antaa Vaarasuon Ilkalle mahdollisuuden kokeilla liigavauhtia ja kun yhteistyö JYPin kanssa tämän mahdollistaa, niin mielellään otamme tuoretta verta joukkueeseemme, kertoo jukuriluotsi Kari Makkonen.

Tilaa jyväskyläläisavuille Jukureiden kokoonpanossa tekevät seuran omat nuoret.

– Uusien miesten mukaantulon myötä annamme Hiltusen Tanelille ja Pylkkäsen Tuomakselle mahdollisuuden keskittyä A-nuorten tärkeisiin peleihin ja lisäksi Anssi Laitinen on vielä toipilaana, joten tämä on hyvä vaihe kokeilla uusia miehiä vaihtoperiaatteella, toiminnanjohtaja Mikko Romo taustoittaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle