BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Liikennettä RoKin ja Kiekko-Vantaan pakistoissa

MESTIS / Uutinen
RoKin ja Kiekko-Vantaan peräpäät elävät vielä aivan siirtotakarajan päättymisen hetkillä, kun alkukauden Kiekko-Vantaan riveissä pelannut Jimi Santala matkaa Rovaniemelle. Santalaa paikkaamaan saapuu loppukauden mittaisella lainalla HIFK:n sopimuspuolustaja Juha-Petteri Purolinna.

Pitkään kiekollista puolustajaa riveihinsä haeskellut Rovaniemen Kiekko päätti kiinnittää 21-vuotiaan Jimi Santalan loppukauden mittaisella sopimuksella riveihinsä. Kiekko-Vantaan sotisovasta Rovaniemelle siirtyvät Santala on kuluvalla kaudella pelannut lohipaidassa yhteensä 21 ottelua ja tehnyt niissä tehot 1+7.

– Jimillä on paljon käyttämätöntä potentiaalia ja hänen odotetaan kantavan vastuuta. Kyseessä on lahjakas nuori pelaaja jolla on palava halu kehittyä eikä hän pelkää haasteita, toteaa RoKin pelaajakoordinaattori Jukka Suutari.

Santalan tieltä sarjaporrasta alemmas matkaa puolestaan Akseli Mattila, 21, jolla on kuluneelta kaudelta jo kokemusta Kiekko-Laserin pelipaidasta.

Kiekko-Vantaa nappasi napapiirille matkanneen Santalan tilalle tutun laina-avun, kun HIFK päätti antaa 21-vuotiaan Juha-Petteri Purolinnan loppukaudeksi lohipaitojen käyttöön. Raamikas puolustaja on kuluvalla kaudella takonut vantaalaismiehistön takalinjoilla 19 ottelussa neljä syöttöpistettä.

Myös viime kaudella Kiekko-Vantaan maalin suulla torjunut Jan-Erik Kaisla tekee paluun lohipaitojen vahvuuteen loppukauden mittaisella sopimuksella. Alkukauden Kaisla napsi kiekkoja harrastesarjassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle