Liigastakin tuttu hyökkääjä K-Vantaan kapteeniksi

MESTIS / Uutinen
Valtteri Heikkilä toimii ensi kaudella K-Vantaan apukapteenina.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Kiekko-Vantaassa yhteensä 21 ottelua pelannut Toni Leinonen on valittu lohipaitojen kapteeniksi alkavalle Mestis-kaudelle. Pesti ei ole 23-vuotiaalle HIFK-kasvatille täysin uusi, sillä laitahyökkääjä toimi jo edellisellä sesongilla vantaalaisten kipparina kolmen ottelun verran.

Viime kaudella Kiekko-Vantaassa 18 koitoksessa pisteet 7+5 iskenyt Leinonen on valinnastaan ilmeisen otettu.

− Se on suuri kunnianosoitus. Valinta kertoo arvostuksesta sekä pelaajilta että valmennukselta. Omalla tekemisellä pyrin näyttämään esimerkkiä muille. Olen pelaajien tukena ja mahdollisimman avoin heille, kertoo Liigassa HIFK:n ja Sportin paidassa 126 runkosarjan mittelöä pelannut Leinonen seuran antamassa tiedotteessa.

Vantaalaisten varakapteenit ovat puolestaan keskushyökkääjät Pekka Niemimaa ja Valtteri Heikkilä sekä puolustaja Lasse Uusivirta.

SaPKosta Vantaalle saapunut Niemimaa toimi viime kaudella savonlinnalaisten kapteenina. Heikkilä puolestaan aloittaa lohipaidassa jo neljännen kautensa, Uusivirta sen sijaan siirtyi K-Vantaaseen Kajaanin Hokista.

− Meillä on hyvä ja kokenut kapteenisto kasassa. Kaikki me olemme hyviä suunnannäyttäjiä, Kiekko-Vantaan tuore kippari jutteli joukkueen kotisivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle