TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Liigassa vuokrasopimuksia: Mäntymaa ja Lindström Pelicansiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Tapparan puolustajalupaus Ville Mäntymaa lähtee vahvistamaan Pelicansin puolustusta ja hakemaan peliaikaa jouluun asti kestävällä vuokrasopimuksella. Samalla Pelicans hankki avuksi oman kasvattinsa Kaj Lindströmin KooKoosta kolmen ottelun ajaksi.

Kiistatta Tapparan tämän hetken kovimpiin juniorilupauksiin lukeutuva puolustaja Ville Mäntymaa, 18, siirtyy lahtelaisten vahvuuteen heti ja pelannee jo viikonloppuna. Tapparassa peliaika liigassa on jäänyt melko vähiin, vaikka esitykset ovat kelvollisia olleetkin. Pakkien ylitarjonnan vuoksi mies on kuitenkin pelannut suuren osan alkukaudesta A-junioreissa. Liigassa hän on pukenut kahdeksaan otteluun, joissa ei ole syntynyt tehopisteitä ja plusmiinustilastossa lukemana on yksi pakkasen puolella. A-juniorien puolella pelejä on kuusi, joissa tehot 0+3 ja +6. Vuokrasopimus kestää tällä tietoa 1.12. asti, joten Mäntymaa on Pelicansin vahvuudessa kolmen ottelun verran. Nuorten maajoukkueiden vakiokalustoa oleva mies pääsee näin näyttämään taitojaan korkeimmalla sarjatasolla myös nuorten MM-kotikisojen valintoja ajatellen.

Vielä viime kaudella Pelicansissa pelannut Kaj Lindström saa taas pienen tauon jälkeen kokeilla siipiään liigatasolla. Kolmos- ja nelosketjujen takana luutinutta Lindströmiä (51 ottelua, tehot 1+1) Pelicansin fanit pitivät korkeintaan Mestis-tason pelaajana, joten seuran vaihto ei ollut yllätys. Nyt Pelicansin puolustajapula on kuitenkin sitä luokkaa, että Lindström pääsee paikkaamaan loukkaantuneiden jättämiä aukkoja.

Jatkoaika uutisoi aiemmin tänään, että Sportin maalivahti Håkan Danielsson olisi vuokrattu JYPiin, mutta Tommi Nikkilän loukkaantuminen olikin epäiltyä lievempi ja näin Danielsson jää Vaasaan. Pahoittelemme erehdystä.

» Lähetä palautetta toimitukselle