Liigaseura pestasi italialaispelaajan

LIIGA / Uutinen
Italialainen Marco Insam sai sopimuksen Ässiin.
Kuva © Timo Savela
Koeaika johti työsopimukseen italialaisen laitahyökkääjän Marco Insamin ja Porin Ässien välillä. Sopimus on vuoden mittainen.

Porin Ässät on solminut vuoden mittaisen sopimuksen italialaisen laitahyökkääjän Marco Insamin, 28, kanssa. Insam sai sopimuksen kahden viikon näyttöjen jälkeen. Sopimukseen sisältyy koeaika, joka ulottuu marraskuun loppuun saakka. Insam siirtyy Poriin Itävallan Erste Bank Eishockey Ligassa pelaavasta italialaisesta HC Bolzanosta.

− Marco kävi täällä omalla kustannuksellaan näyttämässä taitojaan. Hän tuli suoraan maailmanmestaruuskisoista ja oli hyvässä kunnossa. Haluamme katsoa tämän kortin loppuun saakka. Hänellä on erinomainen laukaus ja meitä kiehtoo nähdä sen tehokkuus tässä sarjassa, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kertoo sopimuksen taustoista seuran tiedotteessa.

Insam pelasi kevään MM-kisoissa seitsemän ottelua tehopistein 1+1. Hän on pelannut edelliset seitsemän kautta Bolzanossa. Viime kauden 54 runkosarjaottelussa syntyi 22 tehopistettä, toissa kauden 52 runkosarjaottelussa 14 tehopistettä. Hyökkääjä on pelannut Italian maajoukkueessa 138 ottelua ja kerännyt 86 tehopistettä. Hän on Italian mestari vuodelta 2012 ja Itävallan mestari vuodelta 2014.

Mali lähtee − Valli tilalle

Ässien pitkäaikainen tunnettu fysioterapeutti Hero Mali lähti KHL:ään, kun mies siirtyi Jokerien taustavoimiin.

− Malille haluan lausua Ässien puolesta suuret kiitokset. Hän oli pitkään tärkeässä roolissa joukkueessamme ja toivotamme hänelle menestystä tulevien haasteiden parissa, Korpisalo kiittelee

Uudeksi fysioterapeutiksi porilaisjoukkue on valinnut Ville Vallin

− Hienoa, että pystyimme tarjoamaan omalle kasvatillemme päätoimisen työpaikan. Hän on ollut joukkueen mukana jo pitkään sekä tietää vaatimustasomme ja tuntee talon tavat, Korpisalo iloitsee.

LASSI SEPPÄ

» Lähetä palautetta toimitukselle