Liigan tv-ohjelma ja uusi logo julki

LIIGA / Uutinen
SM-liigan televisiointioikeudet ostanut Canal+ julkisti maanantaina televisiokasvonsa, sekä ensimmäisen osan otteluohjelmasta. Samassa yhteydessä liigan toimitusjohtaja Urpo Helkovaara julkisti liigan uuden logon.

Canal+:n otteluiden selostuksesta vastaa JP Jalo, kommentaattoreina vuorottelevat Mika Kortelainen ja Timo Peltomaa. Studio-osuutta vetää Mikko Grönman ja studiovalmentajina vuorottelevat Hannu Aravirta ja Ismo Lehkonen.

Alkavalla kaudella Canal+ näyttää joka viikko runkosarjassa kaksi ottelua, tiistaisin ja torstaisin, sekä pudotuspelit 1. kierroksen toisesta ottelusta aina välierien loppuun asti. Kolmannesta välierästä lähtien mukana on myös Nelonen.

- Emme julkaise koko ohjelmaamme kerralla, koska haluamme nähdä mihin suuntaan liiga menee ja mitkä ottelut ovat kiinnostavia, Canal+:lla SM-liigasta vastaava Markus Autero toteaa.

- Kaikki seurat näkyvät suurinpiirtein yhtä paljon, mutta emme ole loppuun asti ylidemokraattisia.

SM-liigan televisio-ottelut alkukaudesta 2005-2006

To 15.9. Blues-Kärpät

Ti 20.9. HPK-Lukko

To 22.9. HIFK-Tappara

Ti 27.9. Jokerit-KalPa

To 29.9. JYP-Ilves

Ti 4.10. TPS-Lukko

To 6.10. HPK-Ässät

Ti 11.10. HIFK-Jokerit

To 13.10. Blues-HIFK

Ti 18.10. Kärpät-TPS

To 20.10. Ilves-Tappara

Ti 25.10. Ässät-TPS

To 27.10. SaiPa-Tappara

Ti 1.11. JYP-Pelicans

To 3.11. KalPa-Jokerit

Liigalle uusi logo

SM-liiga julkaisi samalla historiansa neljännen logon. Sen keskeisenä elementtinä ovat pelaajahahmo, kiekko ja liike kuten edellisissäkin malleissa.

- Edellinen logo oli vuodelta 1995. Tämä uusi versio täyttää kaikkien nykyajan medioiden ja erilaisten painotuotteiden tarpeet ja vaatimukset, liigan toimitusjohtaja Urpo Helkovaara kertoi.

Uuden logon on suunnitellut AD Matti Lyly.

» Lähetä palautetta toimitukselle