Liigakonkari Bruun suuntaa Suomi-sarjaan

Suomi-sarja / Uutinen
Bruun kiekkoili viime kaudella HPK:ssa.
Kuva © Timo Savela
Nokian Pyry saa takalinjoilleen kokeneen vahvistuksen, kun puolustaja Antti Bruun liittyy joukkueeseen.

Antti Bruun aloitti viime kauden LeKissä, jossa pelasi seitsemän ottelua ja iski niissä yhden maalin. Marraskuussa puolustaja siirtyi HPK:hon ja tehtaili Liigassa 35 ottelussa tehot 1+3.

− Kyllä tässä on puolin ja toisin käyty yhteyksiä kevään, kesän ja alkusyksyn aikana. Joukkueessa on paljon tuttuja pelaajia, se oli sellainen kimmoke ja sieltä suunnalta tuli paljon hyvää palautetta toiminnasta, Bruun kommentoi.

− Muutama hyvä kaveri on kaukalossa parasta aikaa, niin mikäs siinä. Viimeiset vuodet saa vetää heidän kanssaan, se on ihan siisti juttu.

Savonlinnalaislähtöinen Bruun on pelannut urallaan kaikkiaan 645 Liiga-ottelua HPK:n lisäksi SaiPan, Ilveksen ja Lukon riveissä. 36-vuotiaalta puolustajalta löytyy kokemusta myös Ruotsin, Slovakian ja Italian pääsarjoista sekä Ruotsin Allsvenskanista.

− Kokemusta ja rauhallisuutta ainakin tuon. Tässä on jonkun verran pelejä korkeallakin tasolla takana, niin varmasti sellaiset kokemus ja rauhallisuus paistavat. Ei välttämättä ensimmäisissä peleissä, mutta kun kausi menee eteenpäin, niin varmasti jotain hyvää tulee, puolustaja linjasi.

− Itsellä ei ole tullut uran varrella mestaruutta plakkariin. Täällä on hyvä joukkue kasassa, niin ilman muuta voittaminen kiinnostaa. Se on ihan selvä. Tavoite on päätyyn asti mennä, turha tätä hommaa muuten olisi lähteä tekemäänkään.

» Lähetä palautetta toimitukselle