TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Liiga-mestari Honkanen vahvistamaan TUTOn hyökkäystä

MESTIS / Uutinen
Honkanen kantoi kahdella edelliskautta Tappara-paitaa.
Kuva © Jarno Hietanen
Kaksi edelliskautta Tapparan riveissä kiekkoillut hyökkääjä Manu Honkanen siirtyy ensi kauden kattavalla sopimuksella TUTOon.

Manu Honkanen pelasi viime kaudella Tapparan riveissä 30 ottelua tehoin 1+1. 21-vuotiaalle hyökkääjälle kertyi kauden aikana pelejä myös Mestiksen LeKissä, jossa hän tehtaili 24 ottelussa 15 tehopistettä.

Kahdella edelliskaudella Suomen mestaruutta tamperelaisryhmässä juhlinut Honkanen on TPS-kasvatti. Kaikkiaan 60 Liiga-ottelua urallaan pelannut hyökkääjä on esiintynyt Suomen ikäkausimaajoukkueissakin ja pelannut yhdet alle 18-vuotiaiden MM-kisat.

− Koen että TUTO on tässä vaiheessa uraani oikea paikka kehittyä. Valmennus on minulle tuttu, ja tiedän mitä minulta odotetaan. Toiseksi, hyvä mahdollisuus voittaa on aina sellainen asia joka vaikuttaa päätökseen, Honkanen totesi.

− Joukkueena tavoite on varmasti mestaruus. TUTO on perinteikäs Mestis-joukkue ja kaikki odottavat menestystä, mikä on vain hyvä asia. Henkilökohtaisesti pyrin kehittymään entistä kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi ja parantamaan peliäni niin, että läpimurto Liigassa olisi tulevaisuudessa mahdollinen.

TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola oli myös hyvin tyytyväinen saadessaan A-nuorten Suomen mestaruudenkin urallaan voittaneen Honkasen joukkueeseen.

− Honkasella on aina ollut erittäin kova asenne, ja hän tuo meille erinomaisen määrän taitoa sekä kilpaurheilijan viettiä. Hän pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä, jonka lisäksi oikea käsi alhaalla pelaaminen on aina plussaa, Aittola kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle