Lightning ja Rangers solmivat suurkaupan viime tingassa − Rangers-kapteeni McDonagh siirtyy Tampaan

NHL / Uutinen
Sekä kapteeni Ryan McDonagh että J.T. Miller jatkavat pelejään Tampa Bay Lightningissa.
Kuva © Getty Images
New York Rangers jatkaa jälleenrakennusprojektiaan, kun se luopuu sekä kapteenistaan Ryan McDonaghista että J.T. Milleristä. Vastineeksi Tampa Bay Lightning lähettää Manhattanille Vladislav Namestnikovin, kaksi nuorta lupausta sekä kaksi varausvuoroa.

New York Rangers on kaupannut puolustaja Ryan McDonaghin sekä hyökkääjä J.T. Millerin Tampa Bay Lightningiin osana viiden pelaajan suurkauppaa. Vastavuoroisesti Rangersiin siirtyvät Vladislav NamestnikovBrett Howden ja Libor Hajek. 

Tämän ohella Rangers saa ensimmäisen kierroksen varausvuoron ensi kesän varaustilaisuuteen sekä ehdollisen toisen kierroksen varausvuoron vuodelle 2019. Jälkimmäinen varausvuoro muuttuu ensimmäisen kierroksen vuoroksi, mikäli Lightning voittaa Stanley Cupin joko tällä tai ensi kaudella.

28-vuotias McDonagh on edustanut koko tähänastisen NHL-uransa Rangersia, minkä ohella hän on palvellut viimeiset viisi kautta joukkueensa kapteenina. Tällä kaudella McDonagh on summannut 49 ottelussa tehot 2+24. McDonaghin nykyinen sopimus kattaa myös ensi kauden ja kuluttaa palkkakattoa 4,7 miljoonan dollarin verran.

Miller, 24, puolestaan on pelannut kuluvalla kaudella 63 ottelua, joissa hän on iskenyt 13 maalia ja antanut 27 maaliin johtanutta syöttöä. Miller pelaa sopimuksensa viimeistä kautta, ja kesällä hänestä tulee rajoitettu vapaa agentti.

Namestnikov pelaa niin ikään sopimuksensa viimeistä kautta, ja hänestäkin tulee kesällä rajoitettu vapaa agentti. 25-vuotias venäläinen on tahkonnut tällä kaudella 62 ottelua, joissa on syntynyt tehot 20+24.

Howdenilla ja Hajekilla sen sijaan ei ole tileillään kokemusta NHL-peleistä. Molemmat ovat Lightningin varauksia kesän 2016 varaustilaisuudesta, jolloin Howden huudettiin tilaisuuden 27:ntenä nimenä ja Hajek toisella kierroksella koko tilaisuuden 37:ntenä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle