Levokari ja Mielonen jatkavat SaiPassa

LIIGA / Uutinen
Puolustajat Pauli Levokari ja Juho Mielonen ovat tehneet SaiPan kanssa kaksivuotiset jatkosopimukset. 29-vuotias Levokari on tällä kaudella noussut SaiPalle tärkeäksi puolustajaksi ja 20-vuotias Mielonen on osoittanut hyvää kiekollista potentiaalia.

Isokokoinen Porin Ässien kasvatti Levokari on SaiPassa pelaamiensa kahden kauden aikana kerännyt jo 230 jäähyminuuttia. Levokari on tällä kaudelle noussut varmoilla otteillaan SaiPa eniten pelaavien puolustajien joukkoon, vaikka ei tehopisteillä olekaan mässäillyt.

- Minulla on ollut hyvä mahdollisuus pelata täällä. On tuntunut, että olen mennyt SaiPassa pelaajana eteenpäin. Kun sopimusta tarjottiin niin eihän minulla mitään sitä ajatusta vastaan ollut, Levokari kommentoi SaiPan verkkosivuilla.

Savonlinnasta jo nuorena poikana Ilveksen junioreihin siirtynyt Mielonen menetti kaksi edellistä kautta melkein kokonaan loukkaantumisten takia. Alkukauden Mielonen vietti SaiPan A-junioreissa ja kävi pelillisesti tärkeällä visiitillä Mestiksen SaPKossa.

Mestis-visiitin jälkeen Mielonen nousi SaiPan liigajoukkueeseen eikä ole paikastaan luopunut. Mielonen on osoittanut hyvää kiekollista potentiaalia ja SaiPa odottaakin Mielosen kehittyvän kiekollisesti johtavaksi puolustajaksi.

Levokarin ja Mielosen sopimusten myötä SaiPalla on kaudeksi 2008-2009 sopimus kahden maalivahdin, viiden puolustajan ja kymmenen hyökkääjän kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle