LeKissä tehoillut Vuoti vahvistamaan Ketterän hyökkäystä

MESTIS / Uutinen
Vuoti pelasi tehokkaasti Lempäälässä.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://mjfoto.fi
Imatran Ketterä on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen LeKissä ja Ilveksessä viime kaudella kiekkoilleen Santeri Vuodin kanssa.

Santeri Vuoti pelasi viime kaudella Mestiksessä LeKin riveissä 33 ottelua, joissa hän iski tehot 12+14. Tammikuussa hyökkääjä siirtyi ensin lainalle Ilvekseen, mutta lopulta sopimusta jatkettiin loppukaudeksi. Liigassa 22-vuotias hyökkääjä kokosi 35 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa tehot 2+6.

− Vuoti on nuori eteenpäin menevä pelaaja, joka on todistanut, että pystyy pelaamaan Mestiksessä isossa roolissa. Hän pelasi myös erinomaisen kevään Ilveksessä. Vuoti tulee Imatralle kehittymään pelaajana ja sopii hyvin meidän urheilullisten hankintojen linjaan, kuvaili Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen.

Hyvinkääläislähtöinen Vuoti on pelannut Mestiksessä urallaan aiemmin LeKin lisäksi Hokissa, jossa hän saavutti Mestis-hopeaa kaudella 2015-16. Liigassa hän on edustanut Ilveksen ohella HPK:ta ja Liiga-pelejä hänellä on vyöllään kaikkiaan 97.

− Omat vahvuudet ovat luistelussa ja aktiivisessa pelaamisessa. Pystyn luomaan ja tuottamaan maalipaikkoja, mutta viimeistelyssä on vielä kehitettävää. Liigassa pelatessa olen ollut enemmän semmoinen ajokoiratyyppi, kun taas Mestiksessä rooli on ollut kiekollisempi. Viime kevät Ilveksessä sujui hyvin ja olin tyytyväinen, osoitin että pystyn laiturin tontin lisäksi pelaamaan myös sentterinä, Vuoti kertoi.

− Tulen Imatralle kehittymään pelaajana ja ottamaan seuraavaa steppiä kohti Liigaa. Tavoitteena on auttaa joukkuetta pärjäämään ja antaa oma panos joukkueen menestyksen eteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle