JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

LeKin runko rakentumassa

MESTIS / Uutinen
Lempäälän Kisan ensi kauden joukkueen runko rakentuu, kun seura julkaisi viisi sopimusta. LeKin paidassa nähdään jatkossa hyökkääjät Lassi Mattila ja Juho Joki-Erkkilä, puolustajat Anssi Tieranta ja Juha Leimu sekä maalivahti Mikko Tolvanen.

LeKin puolustukseen liittyy uutena miehenä Ässistä Lempäälään siirtyvä Anssi Tieranta. 23-vuotias pakki joutui huilaamaan koko viime kauden vammojen vuoksi. Miehellä oli alunperin sopimus Ässien kanssa myös kaudesta 2009-2010, mutta se purettiin talven aikana. Tierannalle Lempäälä ei ole uusi paikka, sillä mies kävi hakemassa pelintuntumaa Kisan riveissä viiden ottelun verran kaudella 2007-2008.

Juha Leimu oli viime kaudella LeKin puolustuksen johtohahmo, ja hänet valittiin kauden päätteeksi sarjan parhaaksi pakiksi. Hän voitti Mestis-pakkien pistepörssin lukemilla 13+16=29.

– Leimun ja Tierannan sopimukset antavat vahvan pohjan LeKin tulevan kauden puolustukselle. Tierannan kohdalla pieni kysymysmerkki on mahdollinen pelikunto loukkaantumisten jälkeen, mutta kunnossa ollessaan hän on erittäin tärkeä pelaaja joukkueelle ja tuo kovuutta maalin edustalle, miettii LeKin manageri Tuukka Suoniemi seuran verkkosivuilla.

Lassi Mattila ja Juho Joki-Erkkilä ovat olleet LeKin hyökkäyksen kulmakiviä, ja heidän varaansa seura laskee jatkossakin paljon. Ilveksen juniorimyllyn läpikäynyt Mattila iski päättyneellä kaudella LeKin paidassa pisteet 11+14=25. Joki-Erkkilän lukemat olivat puolestaan 9+12=21.

HPK:n sopimuspelaajiin viime kaudella kuulunut Mikko Tolvanen torjui LeKin riveissä jo päättyneellä kaudella. Hänelle on ensi kaudeksi luvassa tuttu aisapari, kun Mikko Pätsi solmi jatkosopimuksen jo aikaisemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle