LeKin Palola palaa tositoimiin joulun jälkeen

MESTIS / Uutinen
Palola ei kanna enää ärjypaitaa, vaan kiekkoilee LeKissä.
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
LeKin kärkipuolustajiin kuuluva Vili Palola on ollut kokoonpanosta poissa muutaman pelin käsivamman vuoksi. Joulun jälkeen hän on kuitenkin mitä todennäköisimmin taas pelikunnossa.

LeKiin alkukaudesta siirtynyt puolustaja Vili Palola on ollut loukkaantuneena ja pakkolevossa nyt muutaman Mestis-pelin, sillä hän kärsii kämmenselän rasitusmurtumasta. Vamma ei ole kuitenkaan kovin vakava ja Palolan odotetaan palaavan kaukaloihin joulun ja uuden vuoden välillä.

— Pikku hiljaa on tullut rasitusvamma, varmaankin kun on tullut lauottua niin paljon. Lopulta kipeytyi niin pahaksi, ettei edes syöttämään pystynyt, kuvailee Palola vammaansa.

— Käsi on ollut kohta kaksi viikkoa kipsissä. 27. joulukuuta se saadaan pois, sitten otetaan uudet kuvat ja kontrolli.

Jos kaikki menee hyvin, nähdään Palola pelikentillä vielä vuoden 2013 puolella. Joulutauko osuu hyvään saumaan hänen kannaltaan, sillä se antaa aikaa toipumiseen. LeKi kohtaa joulun ja uuden vuoden välissä HCK:n vieraissa ja TUTO:n Hakametsässä.

— Sen verran oli onni onnettomuudessa, että omien laskujen mukaan väliin jää vain kuusi peliä eli vähän yli kolmen viikon tauko.

» Lähetä palautetta toimitukselle