JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

LeKin kevätmiehistö muotoutumassa

MESTIS / Uutinen
Hyökkääjät Lassi Mattila ja Jaakko Pellinen sekä puolustaja Miko Malkamäki jatkavat LeKissä. Lainakolmikko on kuulunut lempääläläisten avainpelaajiin.

Siirtoajan umpeutuminen ei tuonut suuria yllätyksiä LeKille. Joukkueen ykkösvahdiksi noussut Mikko Tolvanen sai kutsun takaisin Hämeenlinnaan ja puolustaja Mikko Pukka jatkaa SaiPassa, mutta sen sijaan tamperelaislainoista tärkeimmät pelurit jatkavat LeKissä kauden loppuun.

Tämän kauden 35 Mestis-ottelussaan tehot 12+19 iskenyt Jaakko Pellinen on ollut LeKin paras pistemies. Ilves-lainoista joukkueessa jatkaa myös toinen tehohyökkääjä, pisteet 10+13 nakuttanut Lassi Mattila. Myös troikan kolmas jäsen, lauantaina Ilveksen paidassa hyökännyt Juuso Antonen on todennäköisesti palaamassa vielä takaisin LeKiin.

LeKissä pelejään jatkaa myös Tappara-laina Miko Malkamäki. 20-vuotias puolustaja on pelannut LeKissä tähän mennessä 17 ottelua tehopistein 1+5.

Joukkueen maalivahtikaksikon kevään tosipeleihin muodostavat Tolvasen lähdön myötä vammoistaan toipunut Aku Limnell sekä Ilveksestä palannut Mikko Pätsi. Lisäksi LeKi kutsui puolustaja Anssi Rannan sekä hyökkääjä Teppo Tierannan odotetusti takaisin lainalta KOO-VEEsta. Ranta ehti pelata Suomi-sarjassa kuusi ja Tieranta kaksi ottelua.

LeKin miehistöön voi tulla vielä joitain muutoksia siirtotakarajankin umpeuduttua. Pientä pelivaraa antaa farmisopimus Ilveksen kanssa, sillä loppukauden osoite määräytyy sen mukaan, minkä joukkueen riveissä pelaaja pelaa seuraavan ottelunsa. Tämä koskee myös tilannetta JYPin ja D Teamin välisessä pelaajaliikenteessä.

Lempäälään odotellaan Antosen lisäksi vielä mahdollisesti kahtakin puolustajaa. Ilves tarkkailee kuitenkin vielä ennen lopullisia päätöksiä omaa terveystilannettaan. Maaottelutauon ja siitä johtuvan pidennetyn siirtokarenssin myötä Antoselta jää joka tapauksessa väliin vähintään kolme LeKin peliä.

» Lähetä palautetta toimitukselle