LeKille vahvistusta kentälle ja penkin taakse - Ollikainen matkaa Kajaanista Lempäälään

MESTIS / Uutinen
Ollikaisen viime kausi kului Hokissa.
Kuva © Jarno Hietanen
LeKi on tehnyt sopimukset Jesper-Juhani Ilvessuon, Erik Ahopellon sekä Anton Ollikaisen kanssa. Valmennukseensa lempääläisjoukkue kiinnitti Harri Kohvakan.

Anton Ollikainen kiekkoili viime kauden Hokin riveissä. 24-vuotias laitahyökkääjä kokosi kajaanilaisjoukkueessa runkosarjassa 36 ottelussa tehot 4+6 ja kahdeksassa karsintasarjan kamppailussa kolme tehopistettä. HPK-kasvatti on pelannut Mestistä myös Peliittojen ja TUTOn miehistöissä.

Koeajan kautta paikkansa lempääläläisjoukkueesta nappasivat puolustaja Jesper-Juhani Ilvessuo sekä hyökkääjä Erik Ahopelto. Molemmat edustivat viime kaudella Ilveksen A-nuoria. 20-vuotias Ilvessuo keräsi 48 ottelussa tehot 3+11 ja 21-vuotias Ahopelto 45 ottelussa pisteet 9+23.

LeKi saa vahvistuksia myös HPK:sta, kun maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen, puolustaja Otto Latvala ja hyökkääjät Nikolaj Krag sekä Filip Krivosik siirtyvät koko kauden mittaisilla lainasopimuksilla Lempäälään.

Valmennuspuolelle LeKi kiinnitti uutena kasvona Harri Kohvakan. 41-vuotias Kohvakka oli peliurallaan maalivahti ja torjui pääasiassa Suomi-sarjassa, mutta kokemusta löytyy myös yhden kauden verran Mestiksestä Kooveen maalilta. Hän on toiminut myös II divisioonajoukkue KPK:n päävalmentajana.

» Lähetä palautetta toimitukselle