ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

LeKille merkittäviä vahvistuksia

MESTIS / Uutinen
Lempäälän Kisa vahvisti joukkuettaan viidellä pelaajalla. Tulevalla kaudella nousijajoukkueen riveissä viilettävät Antti Hildén, Tomas Jasko, Lukas Martinka, Pasi Reunanen sekä jatkosopimuksen tehnyt Ville Heino. Joukkueen sopimuspelaajien määrä nousi samalla 23:een.

Tuoreista sopimuspelaajista nimekkäin lienee kokenut laitahyökkääjä Antti Hildén, joka pelasi edelliskaudella Ruotsin Allsvenskanin Arbogassa sekä loppukauden Vaasan Sportissa. Hildénillä on kokemusta liigassa Ilveksen ja HPK:n riveistä. Mestiksessä hän on pukenut päälleen Sportin, Hermeksen sekä Haukkojen pelipaidan.

Tomas Jasko on 23-vuotias slovakkihyökkääjä, joka on urallaan pelannut useita otteluita maansa nuorisomaajoukkueissa ja sekä alle 18-vuotiaiden että alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Useamman vuoden Slovakian pääsarjassa pelannut Jasko on pelannut myös Pohjois-Amerikan junioriliigoissa ja muutaman ottelun ECHL:ssä sekä yhden kauden Itävallan liigassa.

20-vuotias slovakialaispuolustaja Lukas Martinka on pelannut mainiosti harjoitusotteluissa ja hänestä odotetaan monipuolista osaajaa takalinjoille. Quebecin junioriliigassa QMJHL:ssäkin kauden ajan pelannut Martinka kiekkoili viime kaudella Ranskan 1. divisioonassa.

Neljäs sopimuksen saanut pelaaja, Pasi Reunanen, on kovaotteinen hyökkääjä, joka ei saanut haluamaansa pelipaikkaa liigasta Ässistä. Harjoitusotteluissa lupaavia otteita esittäneellä 27-vuotiaalla voimahyökkääjällä on aiempaa kokemusta Mestiksestä kahdelta kaudelta. Kolme viimeisintä kautta on vierähtänyt Suomi-sarjassa.

Puolustaja Ville Heino on pelannut jo kolme viimeisintä kauttaan LeKin riveissä. 23-vuotias puolustaja tuo joukkueeseen kaivattua syvyyttä.

LeKillä on nyt sopimukset kahden maalivahdin, seitsemän puolustajan sekä kolmentoista hyökkääjän kanssa. Joukkueeseen on ovi auki Ilveksen sekä Tapparan liigajoukkueiden pelaajille tarvittaessa. Tapparassa ilman pelipaikkaa jäänyt puolustaja Antti Uitto pelaa toistaiseksi koesopimuksella LeKin riveissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle