TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

LeKi vahvisti miehistöään

MESTIS / Uutinen
Mestiksen LeKi vahvisti kokoonpanoaan neljällä pelaajalla. Viimeiset kolme kautta Tapparan takalinjoilla vaikuttaneen Atte Pentikäisen lisäksi LeKiin liittyvät Mikael Ruohomaa ja HPK-lainat Antti Roppo ja Lauri Kärmeniemi.

Viime kaudella Tapparan riveissä yhteensä 60 SM-liigan runkosarja- ja pudotuspeliottelussa tehot 1+7 tekaissut puolustaja Atte Pentikäinen siirtyy LeKiin ottelukohtaisella sopimuksella. Pentikäisen viime kautta sekoitti polvivamma eikä 27-vuotias pakki ole pelannut tällä kaudella vielä otteluakaan.

Pentikäinen on urallaan pelannut Mestistä myös KooKoon ja TuTon sotisovissa. SM-liigakokemusta Tappara-kasvatilta löytyy kasvattajaseuransa lisäksi myös Ässistä ja Jokereista.

LeKi on myös tehnyt loppukauden pituisen sopimuksen hyökkääjä Mikael Ruohomaan kanssa. 21-vuotias Ruohomaa on alkukaudella pelannut Suomi-sarjaa Kooveen paidassa.

Uusien sopimuspelaajien lisäksi LeKi saa kokoonpanoonsa HPK:sta viiden ottelun lainasopimuksella hyökkääjä Antti Ropon ja puolustaja Lauri Kärmeniemen. Molemmat ovat pelanneet tällä kaudella Kerhon riveissä kymmenen ottelua, joissa Roppo on iskenyt tehot 4+2=6 ja Kärmeniemi on jäänyt pisteittä. Roppo pelasi LeKissä jo kausina 2007–2009, Kärmeniemi puolestaan oli mukana yhdessä ottelussa viime kaudella.


Tapparasta tuttu Atte Pentikäinen vahvistaa LeKiä.

» Lähetä palautetta toimitukselle