TBL - MTL 2.00
NYI - EDM 2.00
WPG - OTT 2.00
ARI - TOR 2.00
CAR - DAL 3.00
CHI - CBJ 3.30
VGK - NSH 5.00
SJS - VAN 5.00
LAK - BOS 5.30
PIT - NYR 19.30
MIN - STL 22.00

LeKi vahvisti asemiaan - Hölli jatkaa

MESTIS / Uutinen
Antti Hölli hamuaa osumia jatkossakin LeKin paidassa.
Kuva © Miikka Jääskeläinen
Mestiksen kärkipäässä kahnaava Lempäälän Kisa tarrautui yhä tiukemmin kiinni kärkikahinoihin, kun LeKi kiinnitti aiemmin ottelukohtaisilla sopimuksilla hyökänneet Antti Höllin ja Nestori Lähteen sinimustaan pelipaitaan loppukauden mittaisella sopimuksella. Samalla vahvistettiin, että hyökkääjä Antti Mäkilä jatkaa Lempäälässä toistaiseksi kestävällä sopimuksella.

Viime kaudella pelaajiaan loppukautta kohti menettäneen ja karsintoihin luiskahtaneen Lempäälän Kisan kevät näyttää yhden askeleen verran kirkkaammalta. Isossa roolissa pelanneet hyökkääjät Antti Hölli ja romuluinen Nestori Lähde jatkavat seurassa loppukauden mittaisella sopimuksella.

Kaksikosta eritoten Hölli on ollut kovassa iskussa alkukauden aikana. Sekä Tanskan että Mestiksen mestaruutta urallaan juhlineelle laitahyökkääjälle olisi varmasti ollut ottajia muuallakin, mutta mies valitsi seurakseen tälle kaudelle LeKin. Hölli teki läpimurtonsa kaudella 2009-2010 juuri Lempäälässä paukutettuaan 41 otteluun peräti 20 täysosumaa ja yhteensä 34 tehopistettä.

Tällä kaudella Ilves-kasvatti on jatkanut siitä, mihin viime vierailulla jäätiin. Kahdeksassa pelaamassaan ottelussa Hölli on naulannut tehot 4+3= 7 teholukeman näyttäen kuuden täpän verran plussaa.

Samoin sopimuksen rustannut Nestori Lähde on tullut tunnetuksi pikemminkin kovista taklauksistaan ja ammattimaisesta asenteestaan kuin maalien mättämisestä. 137 liigaottelun Lähteellä on kokemusta Lempäälästä jo kolmelta aiemmalta kaudeltaan, jolloin Lähde oli vielä sopimuksensa puolesta Tapparan miehiä.

Tällä kaudella läpeensä Lempäälässä rymistellyt 23-vuotias laituri on tehnyt kahdeksaan pelaamaansa otteluun yhden osuman teholukeman ollessa kolmen verran miinuksella.

Toistaiseksi Lempäälässä jatkava Antti Mäkilä on kahdeksan ottelun jälkeen takonut taululle tehot 1+3= 4 teholukemalla +5.

LeKi on seuraavan kerran tulessa kaukalossa tänään Kouvolassa. KooKoo-ottelun jälkeen LeKi isännöi perjantaina Jokipoikia.


Nestori Lähde rymistelee LeKissä loppukauden.

» Lähetä palautetta toimitukselle