LeKi solmi viisi jatkosopimusta

MESTIS / Uutinen
Lempäälän Kisa ilmoitti solmineensa viisi jatkosopimusta. Puolustaja Jarkko Glad pelaa kuluvan kauden loppuun Kisassa, lisäksi hyökkääjät Tommi Välimaa ja Juha Suomaa, puolustaja Petteri Friman sekä maalivahti Mikko Pätsi jatkoivat sopimuksiaan kevääseen 2011.

Mainiossa vireessä oleva Lempäälän Kisa on sopinut Jarkko Gladin pelaamisesta Lempäälässä kuluvan kauden loppuun saakka. Kokenut Glad, 36, on ottanut odotetusti johtohahmon roolin LeKi-puolustuksessa. Kuluvan kauden pistesaldo on 3+12=15 ja tehosarake näyttää +2.

– Olen todella iloinen, että Jarkko päätti pelata ainakin kuluvan kauden loppuun Lempäälässä. Juha Leimun siirryttyä liigaan Glad on ottanut juuri sen roolin, jota häneltä odotettiin, LeKin manageri Tuukka Suoniemi iloitsee.

Lisäksi seura ilmoitti jatkaneensa Tommi Välimaan, Juha Suomaan, Petteri Frimanin sekä Mikko Pätsin sopimuksia.

Jo kolmatta kauttaan laitahyökkääjänä Kisassa pelaava Välimaa, 25, pelaa toistaiseksi uransa parasta kauttaan. Nuori Juha Suomaa, 21, on puolestaan tehnyt läpimurtonsa Mestis-tasolle kuluvalla kaudella.

– Molemmat pelaajat ovat tärkeitä tulevaisuuden runkopelaajia LeKille. Molemmat ovat esiintyneet vakuuttavasti kuluvalla kaudella, ja kun tahtotila oli yhteinen, niin jatkosopimukset oli helppo kirjoittaa, Suoniemi jatkaa.

Puolustuspään pelaajista halukkaiksi jatkajiksi ilmoittautuivat puolustaja Petteri Friman, 21, sekä maalivahti Mikko Pätsi, 22.

Friman on pelannut säännöllisesti LeKin riveissä edelliskevään siirtorajalta saakka. Mikko Pätsi on toista kauttaan Kisan riveissä. Pienet vammat ovat hankaloittaneet selkeän ykköstorjujan asemaa kuluvalla kaudella ja pitivät kuusamolaislähtöisen maalivahdin sivussa tositoimista loppusyksyn.

Kaikkien neljän sopimukset ulottuvat keväseen 2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle