TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

LeKi nappasi Näppilän

MESTIS / Uutinen
Lempäälän Kisa on kiinnittänyt yksivuotisella sopimuksella viime kaudella Ilveksessä puolustaneen Jarkko Näppilän. Sen lisäksi LeKi tiedotti solmineensa yksivuotiset sopimukset joukkueessa try-outilla olleiden Joonas Salmen, Veli-Matti Talosen, Sami Holapan ja Olli Kalliosaaren kanssa.

Ilveksessä reilut 100 SM-liigaottelua urallaan kiekkoillut puolustaja Jarkko Näppilä, 22, siirtyy yksivuotisella pelaajasopimuksella LeKin sotisopaan. Viime kaudella tupsukorvien riveissä Näppilä tahkosi yhteensä 23 runkosarja- ja liigakarsintakamppailua, joissa miehen tilille merkittiin tehot 1+3.

Suomen toiseksi korkein sarjataso Mestis taikka Lempäälä eivät ole Näppilälle outoja paikkoja, sillä mies pelasi kahtena edelliskautena 2008–2010 LeKin sotisovassa yhteensä 17 runkosarjaottelua.

– Meidän ei tarvinnut pitkään miettiä, kun Jarkko ilmaisi kiinnostuksensa pelata LeKissä ja hakea Lempäälästä uutta vauhtia uralleen. Nyt oli molempien osapuolten kohdalla täsmälleen oikea paikka ja aika, LeKin manageri Tuukka Suoniemi toteaa.

Testimiehille sopimuksia – Koklins jättää joukkueen

Näppilän lisäksi nimensä yksivuotisiin sopimuspapereihin pistivät LeKin vahvuudessa try-outilla olleet puolustajat Joonas Salmi ja Veli-Matti Talonen sekä hyökkääjät Sami Holappa ja Olli Kalliosaari.

– Salmi ja Talonen ovat ansainneet sopimuksensa syksyn näyttöjen perusteella. Puolustuspäässä on ankara kilpailutilanne, mutta uskon jokaisella olevan mahdollisuudet napata pelipaikka edustusjoukkueessa, sanoo Suoniemi.

– Holappaan ja Kalliosaareen pätevät samat sanat, kuin noihin aiempiinkin. Molemmat ovat olleet edukseen syksyn kuluessa ja asenne tekemiseen on kunnossa. Nämä kaikki solmitut sopimukset ovat hyvin LeKin näköisiä ja heidän varaan on hyvä rakentaa joukkueen runkoa.

Sen sijaan kesähelteillä LeKin riveihin yksivuotisella sopimuksella siirtynyt latvialaishyökkääjä Mihails Koklins jättää joukkueen. Miehen sopimuksessa oli kahden kuukauden mittainen koeaika, joka vahvisti valmennusjohdolle sen, ettei Koklins ole riittävän tasokas vahvistus joukkueeseen.

– Koklinsilla on loistavia avuja pelaajana, mutta myös sellaisia puutteita jotka näkyivät selvästi harjoituspeleissä, eikä hän täytä sitä ruutua johon häntä on kaavailtu. Katsoimme, että molemmille osapuolille on parempi purkaa sopimus hyvissä ajoin, Suoniemi selventää.

LeKillä on nyt julkaistujen nimien myötä kasassa yhteensä 19 pelaajasopimusta alkavalle Mestis-kaudelle 2010–2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle