BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

LeKi nappasi Laitisen ja Liimataisen

MESTIS / Uutinen
Joonas Liimatainen kuuluu LeKin hankintoihin.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Lempäälän Kisa avasi sopimusrintamansa kuudella nimellä. Suurimpina ulkopuolisina niminä joukkueeseen liittyvät maalivahti Jarno Laitinen ja puolustaja Joonas Liimatainen.

Alkukesän hiljaiseloa viettänyt LeKi julkaisi keskiviikkona kuuden ensimmäisen sopimuspelaajansa nimet.

Sopimuksensa sinimustaan joukkueeseen sinetöivät maalivahti Jarno Laitinen, puolustajat Joonas Liimatainen ja Toni Niemi sekä hyökkääjät Sami Laakso, Antti Hildén ja Olli Henriksson. Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.

LeKin maalia vartioimaan saapuva Laitinen on Ilveksen kasvatti, joka näin ollen palaa kotikonnuilleen Pirkanmaalle. Ensimmäiset liigapelinsä JYP:issä ja Pelicansissa alleen saanut Laitinen on pelannut Mestiksessä D Teamin ja Sportin paidassa voitettuaan jälkimmäisessä myös Mestiksen mestaruuden 2011-2012.

Toinen Vaasasta takaisin Pirkanmaalle palaava Kisan hankinta on Joonas Liimatainen. Ilves-kasvatti Liimatainen nousi Tapparassa liigajoukkueeseen toden teolla kaudella 2011-2012, kun isokokoinen puolustaja pelasi 36 ottelua tehoin 2+7= 9 kirvesrintojen takalinjoilla.

Viime kaudeksi Liimatainen lähti hakemaan peliaikaa Vaasan Sportiin. Loukkaantumisten vaivaama kausi sisälsi vain 35 ottelua nuorelle puolustajalle

- Laitisesta odotamme vahvaa lukkoa maalinsuulle. Liimatainen tulee olemaan puolustuksemme tukipilari ja odotamme hänen nousujohteisen kehityksensä jatkuvan, kommentoi LeKin toimitusjohtaja Vesa Papinsaari hankintojaan.

Kolmas uusi pelaaja on lempääläissyntyinen keskushyökkääjä Sami Laakso. 1992 syntynyt Laakso siirtyi B-junioreissa Tapparaan ja matka päättyi viime kaudella Tapparan A-junioreiden kapteenina. 46 otteluun syntyivät tehot 6+17= 23 ja komea plusmiinuslukema +13.

Jatkosopimukseen nimensä kirjoittivat Niemi, Hildén ja Henriksson. Kukin pelaaja pelasi tahollaan hyvän viime kauden ja Niemi pelasikin osan kaudestaan Ilveksessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle