TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

LeKi lainaa Lainetta

LIIGA, MESTIS / Uutinen
TPS-miehistössä vähälle peliajalle jäänyt Mikko Laine siirtyy lainalle LeKiin. Laineen on määrä pelata lempääläisjoukkueessa joulutaukoon saakka.

Kuluvalla kaudella TPS:n SM-liigamiehistössä seitsemässä ottelussa yhden täysosuman tekaissut hyökkääjä Mikko Laine, 21, hakee peliaikaa sarjaporrasta alempaa LeKin riveistä. Laineen lainapesti on sovittu kestäväksi joulutaukoon 21.12.2011 saakka, mutta TPS:llä on mahdollisuus kutsua hyökkääjä milloin tahansa takaisin vahvuuteensa.

– Meillä oli Henri Sandvikin lähdön myötä yhden hyökkääjän tarve olemassa. Laineella oli itsellään halu tulla Lempäälään ja asiat sujuivat jouhevasti TPS:n kanssa, sanoo LeKin manageri Tuukka Suoniemi.

Laineella on aiempaakin kokemusta Mestiksestä, sillä mies on kiekkoillut kahtena edelliskautena 2009–2011 Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen, TUTOn, KooKoon ja Jukurien sotisovissa yhteensä 52 ottelun verran Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Oikealta laukovana pelaajana hän tuo toivottua kätisyyttä ylivoimaan ja vaihtoehtoja erikoistilannepelaamiseen. Aiempien Mestis-visiittien perusteella hän tietää mistä Mestiksessä on pelillisesti kyse, Suoniemi toteaa.


Mikko Laine hakee peliaikaa Lempäälästä.

» Lähetä palautetta toimitukselle