Leino jatkaa Ruotsissa - "Pidimme tavasta, jolla Ville tuli mukaan joukkueeseen"

SHL / Uutinen
Leinon ura jatkuu eteläisessä Ruotsissa myös ensi kaudella.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Tammikuussa SHL-seura Växjö Lakersiin siirtynyt Ville Leino jatkaa seurassa myös ensi kaudella.

Växjö Lakers tiedotti tiistaina tehneensä jatkosopimuksen suomalaishyökkääjä Ville Leinon, 32, kanssa. Leino siirtyi joukkueeseen tammikuussa pelattuaan alkukauden KHL:ssä Dinamo Riikan riveissä. 

− Pidimme tavasta, jolla Ville tuli mukaan joukkueeseen. Parhaimmillaan hän on todella vaarallinen hyökkäyspäässä, mutta olemme myös nähneet hänessä pelaajan, joka tekee kovasti töitä kentän molemmissa päissä illasta toiseen. Sellaisen pelaajan haluaa pitää joukkueessaan, tiivisti urheilujohtaja Henrik Evertsson seuran tiedotteessa.

Savonlinnalaislähtöinen Leino on pelannut aiemmin urallaan muun muassa Liigassa, NHL:ssä, KHL:ssä ja muutaman ottelun ajan Sveitsin liigassa. Hän on myös edustanut Suomen maajoukkuetta EHT-turnauksissa useaan otteeseen.

− Olen todella nauttinut ajastani täällä. Joukkue, valmennus ja organisaatio ovat huipputasoa, joten jatkosopimuksen teko ei ollut vaikea päätös, Leino summasi tiedotteessa.

Leinon sopimus kattaa kauden 2016-17. Tällä kaudella Växjö Lakers pääsi SHL-välierissä seitsemänteen peliin Skellefteåta vastaan, mutta hävisi tuon ottelun.

» Lähetä palautetta toimitukselle