Lehtonen jatkaa Kärpissä

LIIGA / Uutinen
Kärppien puolustaja Mikko Lehtonen on tehnyt jatkosopimuksen oululaisseuran kanssa.

Kärppien takalinjoilta loukkaantumisten takia tällä hetkellä huilaava Mikko Lehtonen on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen oululaisseuran kanssa.

– Hyvät fiilikset kaikin tavoin. Halusin jatkaa Kärpissä ja seura halusi pitää minut, ei niistä lähtökohdista oikein voinut tulla ongelmia, toteaa Lehtonen seuran verkkosivuilla.

Päävalmentaja Hannu Aravirta on tyytyväinen Lehtosen jatkoon.

– Lehtonen on erittäin iso pala meidän puolustuskuusikkoa. Kokemus, kärppäläisyys ja kovuus ovat kolme ”koota”, jotka kuvaavat ”Lelua”, sanoo Aravirta, joka odottaa Lehtoselta parempia otteita jo meneillään olevan kauden aikana.

– ”Lelulla” on vieläkin potentiaalia varastossa. Tällä ja ensikaudella haetaan vielä se yksi lisästeppi, niin olemme kaikki tyytyväisiä, tuumasi Aravirta.

Urallaan kolme Suomen mestaruutta tähän mennessä voittanut Lehtonen, 33, on tällä kaudella pelannut Kärppien takalinjoilla 32 ottelussa, joissa tilille on kertynyt 8 (4+4) tehopistettä. Suomen maajoukkueessa keväällä 2006 MM-pronssia juhlinut Lehtonen palasi Kärppiin kesken kauden 2009–2010.


Lehtonen jatkaa Kärppien puolustuslinjoilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle