Lehtinen ja Kapanen vauhdissa yön kierroksella

Yön ainoassa NHL-ottelussa Dallas Stars sai vastaansa San Jose Sharksit. Isännät eivät jättäneet vieraille juurikaan mahdollisuuksia vaan korjasivat voiton lukemin 3-1. Kotijoukkueen Jere Lehtinen ja Niko Kapanen juonivat isäntien kolmannen maalin.

Sharks aloitti räväkästi ja hallitsi rikkonaista avauserää, mutta ei pystynyt yllättämään kotijoukkueen maalissa ykkösvahti Marty Turcoa tuurannutta Ron Tugnuttia, joka pysäytti erässä 9 laukausta Miikka Kiprusoffin selvitessä vain 3 torjunnalla.

Toiseen erään Stars tuli uudella ilmeellä ja hallitsikin erää mielin määrin. Tugnutt joutui isäntien maalissa puuttumaan peliin vain kerran. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin hieman yli 32 minuutin pelin jälkeen kun Dallasin Ulf Dahlenin rystyveto yllätti Kipprusoffin.

Kolmannen erän alussa Derian Hatcher vei kotijoukkueen jo 2-0-johtoon, mutta Sharks kavensi Vincent Damphoussen ylivoimamaalilla kun kolmatta erää oli pelattu reilut 8 minuuttia.

Sharksin pyristelyt lopetti lopulta kotijoukkueen suomalaiskaksikko Lehtinen-Kapanen. Lehtinen sai syötön Kapaselta ja veti kiekon tarkalla rannelaukauksella ohi Kiprusoffin. Sharks yritti vielä väkisin hakea maaleja, mutta Stars-puolustus Tugnuttin avustuksella kesti vieraiden rynnistyksen.